Smirnoff Ice vas vodi na EXIT Leto Ljubavi!

 

Smirnoff Ice kao oficijelno piće EXIT i Sea Dance festivala vas vodi na EXIT. Avantura počinje na magičnoj Petrovaradinskoj tvrđavi sa koje se festival nastavlja u Crnu Goru na nekoliko kilometara dugoj peščanoj plaži Jaz.

Sve što treba da uradite je da se prijavite na sajtu www.smirnoffice.rs, popunite svoje podatke i do 29.6.2017. odgovorite na pitanje „Šta povezuje Smirnoff Ice i Exit Leto Ljubavi?”. Najkreativnijih petnaest odgovora Smirnoff Ice stučan žiri nagrađuje paketom ulaznica za EXIT i Sea Dance festival.

Spisak dobitnika paketa ulaznica biće objavljen 30.6.2017. na sajtu www.citymagazin.rs

Smirnoff Ice je prvo gotovo piće pod brendom i u flaši Smirnoff brenda. Napravljen je od Smirnoff No 21 votke sa kvalitetnim limunovim sokom. Poslužan ledeno hladan idealno je osveženje tokom vrelih festivalskih dana.

Nastupe na festivalima potvrdili: Jason Derulo, Roisin Murphy, Liam Gallagher, Years & Years, Rag’n’Bone Man, Jake Bugg, Paul Kalkbrenner, Hardwell, Solomun b2b Dixon, Jamie Jones, Black Coffee, Hot Since 82, Duke Dumont, Robin Schulz, Alan Walker, Lost Frequencies, Noisia, Foreign Beggars, Princess Nokia, Discharge, The Damned, Black Dahlia Murder, Recondite, Dax J, Function, Antigone b2b Francois X i brojni drugi. 

Smirnoff Ice je prvo gotovo piće pod okriljem Smirnoff brenda, među kojima je najpoznatija Smirnoff votka, nastala davne 1864. godine. Smirnoff se pravi od najfinijih žitarica i prolazi kroz trostruki proces destilacije i jedinstven proces filtracije, koji čine Smirnoff vodećom votkom na svetu.

Preporučujemo da svaku situaciju u kojoj se konzumira alkohol pretvorite u društveno odgovoran doživljaj. Molimo konzumirajte odgovorno.

 

Avatar photo

Autor: Igor