ISOLÉE (live) NA LET’S MIX IT! FESTIVALU 25. FEBRUARA!

 

Pionir microhouse muzike, izvrstan producent i od skoro član maeve ekipe, Isolée, nastupaće pred Beogradskom publikom 25. februara “live” u okviru Let’s mi it! festivala!

Rajko Müller poznatiji kao Isolée je DJ i producent koji nam dolazi iz Nemačke. Izvodjač microhouse muzike, a producent minimal house-a koji podseća  na indi elektro pop ranih osamdesetih i ambient techno decenije kasnije, svoj je stil izgradio upravo na ovim žanrovima. Isolée-u se pripisuje stvaranje prvog microhouse albuma koji je dosegao top liste klupske muzike.  Album “Rest” iz 2000. sa hitom “Beau Mot Plage” je ušao u istoriju elektronske muzike još i kao prvi microhouse “full-length” album. Pet godina kasnije izdaje sledeći “We are the monsters” album, koji je potpisala Playhouse etiketa za koju je već ranije izdao nekoliko remixa u okviru “Can’t Sleep All Night” (PLAY077) projekta. “We are the monsters” je prošao sjajno u očima kritičara i privuko mnogo pažnje medija od New York Times-a preko Pitchfork Media pa sve do svih muzičkih časopisa i portala širom sveta koje i mi čitamo. Postao je album godine koji je premašio sva očekivanja. U 2011. izdao je svoj treći album “Well Spent Youth” za DJ Koze-ovu etiketu Pamp, a početkom ove godine potpisao je za etiketu Mano le Though-a “maeve records” za koju je izdao “Mangroove“, kojom je publika takođe oduševljena.

https://www.facebook.com/isol%C3%A9e-103937389070/

https://www.residentadvisor.net/dj/isolee

https://www.beatport.com/artist/isolee/7214

Treće festivalsko veče na Gain stage-u će proći u znaku maeve records-a pošto će Isolée (live) pult deliti sa Mano Le Tough-om, The Drifter-om i Baikal-om koji zajedno čine maeve showcase, dok će na Headroom stage-u nastupati Sonja Moonear i Cabanne uz domaću podršku Luka Vuković b2b Ivan Radojević i Mene.

Ostalih dana festivala LET’S MIX IT! možete uživati u nastupima izvođača BLTS (Martin Buttrich, Matthias Tanzmann i Davide Squillace), Cid Inc, Francesca Lombardo, Henry Saiz (live), Janaret, Johannes Brecht, iO (Mulen) i Varhat, a domaći line up su još i Alexandar Ivković, Bokee, Marko Vuković i Miovan Stojanović b2b Dušan Lazović.

Let’s mix it!

https://web.facebook.com/letsmixitfestival/

Pojedinačne karte za festival LET’S MIX IT! (23./24./25. februar) dostupne su na svim Eventim Serbia i GIGS TIX prodajnim mestima po ceni od 790 RSD i 1190 RSD za VIP.

http://bit.ly/LetsMixItDay1

http://bit.ly/LetsMixItDay2

http://bit.ly/LetsMixItDay3

Avatar photo

Autor: Igor