SOLOMUN 10.8. EKSKLUZIVNO NASTUPA U ISTARSKOM CAVE ROMANE NA BSH SPEKTAKLU GODINE!

 SOLOMUN 10.8. EKSKLUZIVNO NASTUPA U ISTARSKOM CAVE ROMANE NA BSH SPEKTAKLU GODINE!

Najpoznatiji i najtraženiji DJ današnjice SOLOMUN ekskluzivno će u subotu, 10. avgusta, jedini put ove godine u regionu, nastupiće na velikom BSH spektaklu u istorijskom istarskom kamenolomu Cave Romane.

Velika je ovo vest za fanove elektronske muzike širom sveta. Svaki nastup ove svetske mega zvezde rasprodan je nedeljama unapred. Ovo je jedini nastup Solomuna u Hrvatskoj i regionu ove godine. 

Za ulaznice se možete bukirati putem linka: https://forms.gle/AP75YDBqeWaNE8Jk8

Za Solomuna muzika nije samo sredstvo za navođenje ljudi na ples. Muzika je raznolika kao i sam život.

Mnogo različitih nijansi, trenutaka i uspomena koje treba stvoriti. Muzika izaziva emocije i obrnuto. Upravo taj među odnos Solomuna, koji predstavlja muziku i emocije i publike, ono je što predstavljaju njegovi setovi. 

Mladen Solomun rođen je u Travniku 1975. godine, a odrastao je u Hamburgu u Nemačkog u kojoj i počinje njegov muzički put. Pre muzičke karijere radio je na filmu. Danas je ipak njegova rezidencija “Solomun +1” u klubu Pacha Ibizi postala je kultnom i rasprodana je svake nedelje svakog leta. Solomun je pravi zabavljač, poznat je po izvrsnoj obostranoj komunikaciji sa publikom. Dobitnik je brojnih nagrada, a Festivali na kojima nastupa prepoznati su kao najbolji na svetu. Njegovi nastupe uvek prati ista rečenica: “Nobody is not loved”. 

Ovaj letnji spektakl u Vinkuranu najveće je priznanje hrvatskom muzičkom brendu BSH. Nakon proslave 10 godina organizacije vrhunskih muzičkih događaja, nastup Solomuna na BSH eventu iskorak je na visinu više.

Avatar photo

Autor: Igor