Solomun odbio prekinuti 9-satni set u meksičkom Tulumu!

 Solomun odbio prekinuti 9-satni set u meksičkom Tulumu!

Foto Tehmplo Facebook

Društvenim mrežama se širi video Solomuna koji se nakon četiri godine pauze vratio u meksički Tulum. U videu odbija prekinuti svoj 9-satni set nakon što mu je jedan od organizatora dojavio da je rejv završen.

Dok se organizatori u pozadini konsultuju Solomun pojačava zvuk, diže ruke, erupcija oduševljenja među rasplesanom publikom raste, a bosanski DJ i producent kao jedan od najznačajnijih klupskih likova, nosioc elektronskog muzičkog putovanja – nastavlja sa setom, što možete videti na video snimku.

Video snimak možete videti klikom ovde.

Pesma kojom završava ili pokušava završiti set je “Green Velvet – La La Land (GURPAAL Remix)”. Party se održao na lokaciji kluba Tehmplo u Tulumu koji ima najsavremeniji razglas i impresivnu produkciju, a vlasnici su poznati po organizaciji najvećih događaja u regionu.

Tulum je oaza na Karipskom moru, nedaleko od Cancúna i Playa del Carmen u Meksiku. Tamo se možete opustiti na prekrasnim belim pješčanim plažama, plivati u prirodno formiranim pećinskim bazenima i posetiti mnoga istorijska mesta drevnih Maja. Tu je razvijen i noćni život i scena elektronske muzike, koja nudi sve, od zabava u džungli i na plaži do vrhunskih klupskih događanja na mestima kao što je Tehmplo.

IZVOR: Klubskascena.hr

Avatar photo

Autor: Igor