Solomun uz Marka Nastića, Peppea i Zwein na prvom beogradskom Raveolution-u!

 

Prvi beogradski Raveolution, zakazan za 3. jul,  donosi nastup DJ legende Solomuna, a uz njega u atrijumu Beogradskog sajma iste večeri nastupiče još Marko Nastić, Peppe i DJ duo Zwein i tako zaokružiti lineup ovog open-air događaja sezone.

Svi beogradski klaberi biće na istom mestu 3. jula, sudeći po Facebook eventu prvog beogradskog Raveolution-a, na kom je svoje prisustvo do sada potvrdilo više od 1.800 ljudi! Nakon što su domaći muzički portali objavili vest o gostovanju DJ Solomuna u srpskoj prestonici, internet je preplavilo more pozitivnih komentara, njegov popularni set iz Boiler room-a dostigao je 1,5 miliona pregleda. Lineup ovog open-air događaja sezone upotpunila su tri velika imena lokalne DJ scene: Marko Nastić, Peppe i Zwein.

Raveolution je audio-vizuelni spektakl nove generacije, kako za tek stasale klabere, tako i za one nešto iskusnije ljubitelje kvalitetnog house zvuka. U pitanju je stari dobri rejv u novom ruhu, pojačan poslednjom generacijom klupskog ozvučenja i vizuelnim klupskim efektima kakvi se mogu videti na najvećim party destinacijama današnjice. Solomunov nastup u atrijumu Beogradskog sajma samo je prva epizoda Raveolution serijala, koji će u nastavku svog postojanja u Beograd dovesti mnoga znamenita imena gobalne DJ scene.

Aktuelna cena ulaznice za prvi beogradski Raveolution iznosi 970 dinara, a od ponedeljka cena ulaznice će porasti na 1200 dinara. Karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima DD Tickets-a i Eventima, kao i online na www.eventim.rs. Pratite Raveolution na Fejsbuku i Instagramu i uvek budite u toku sa najsvežijim informacijama.

Avatar photo

Autor: Igor