SOLOMUN ZVEZDA PRVOG BEOGRADSKOG RAVEOLUTION-A

 

Vest o dolasku čuvenog DJ Solomuna u Beograd za kratko vreme “osvojila” je internet portale, a organizatori su danas otkrili koncept iza ovog open-air događaja sezone. U pitanju je Raveolution, novi brend kada je noćni život prestonice u pitanju, a ovaj koncept će uneti revoluciju u domaći klabing.

Prvi beogradski Raveolution najavljen je za 3. jul ove godine u atrijumu Beogradskog sajma. Glavna zvezda prvog izdanja Raveoluton-a biće globalna DJ zvezda Solomun, dok će kompletan lineup ovog open-air spektakla biti objavljen sledeće nedelje. Jedno je sigurno – svi beogradski klaberi biće na istom mestu 3. jula, sudeći po Facebook eventu na kom je svoje prisustvo do sada potvrdilo više od 1.600 ljudi! Nakon što su domaći muzički portali objavili vest o gostovanju ovog DJ Solomuna u srpskoj prestonici, internet je preplavilo more pozitivnih komentara, njegov popularni set iz Boiler room-adostigao je preko 1.300.000 pregleda. Inače, Solomun je nosilac prestižne titule „Najboljeg DJ-a u 2012. godini“ od strane čuvenog Mixmag-a, a mnogi ga smatraju jednim od najboljih house i deep producenata na svetu. Zanimljivo je da je Mladen Solomun rodjen 1975. godine u Bosni i Hercegovini, a odrastao u Hamburgu.

Raveolution je audio-vizuelni spektakl nove generacije, kako za tek stasale klabere, tako i za one nešto iskusnije ljubitelje kvalitetnog house zvuka. U pitanju je stari dobri rejv u novom ruhu, pojačan poslednjom generacijom klupskog ozvučenja i vizuelnim klupskim efektima kakvi se mogu videti na najvećim party destinacijama današnjice. Solomunov nastup u atrijumu Beogradskog sajma samo je prva epizoda Raveolution serijala, koji će u nastavku svog postojanja u Beograd dovesti mnoga znamenita imena gobalne DJ scene.

Aktuelna cena uaznice za prvi beogradski Raveolution iznosi 970 dinara, a kako se događaj bude približavao cena ulaznice će se biti veća. Karte se po ovoj ceni mogu kupiti na svim prodajnim mestima DD Tickets-a i Eventima, kao i online na www.eventim.rs. Pratite Raveolution na Fejsbuku i Instagramu i uvek budite u toku sa najsvežijim informacijama.

Avatar photo

Autor: Igor