SONUS FESTIVAL 2013 – Odličan uspeh prvog izdanja Sonus festivala

Više nego uspešno završilo je prvo izdanje Sonus festivala na ostrvu Pagu. Iako izvan sezone, u kasnom avgustu, plaža Zrće, klubovi Papaya i Kalypso i boat partyji bili su puni. Više od 5.000 posetioca iz čak 36 zemalja sveta i veliki broj lokalnih posetioca uživali su u najkvalitetnijoj underground elektronskoj muzici punih 5 dana i 4 noći.

Uprkos olujnom nevremenu koje je zahvatilo Pag u subotu veče i zdravstvenim problemima zbog kojih je Luciano morao otkazati nekoliko nastupa na Ibizi i dolazak na festival, atmosfera je bila prema rečima posetioca – “nezaboravna!”.

Uz nastup više od 40 DJ-eva, teško je izdvojiti ko je priredio najbolju zabavu. Main stage smešten u Papayi ugostio je velikane Ricarda Villalobosa, Loco Dice-a, Chris Liebinga, Seth Troxlera, Nick Curlyja, DJ Sneaka i druge. Manji stage u Papayi bio je mesto odvijanja dnevnih partyja gde su uz bazen i lepo vreme gomilu rasplesali Pan-Pot, Cassy i Davide Squillace. U klubu Kalypso bio je manji, intimniji stage gde su svirali Matthias Tanzmann, Petar Dundov, Valentino Kanzyani, Mathias Kaden i mnogi drugi i TINI koja je oduševila publiku na afterpartyju. Tokom festivala bilo je čak 6 boatpartyja sa različitim izvođačima  gde su posetioci mogli uživati u kombinaciji prelepog mora, zalaska sunca i odlične muzike.

Festival je završio afterpartyjem u Kalypsu koji je uprkos teškoj kiši koja je to jutro padala i naterala organizatore da drže kišobrane iznad DJ-a, nije zaustavilo Sonju Moonear, Zip-a i Binh-a da prema rečima posetioca:”..odsviraju možda najbolji set ikad”.

Avatar photo

Autor: Igor