Sonus Festival 2014: Objava prvih izvođača Sonus festivala i početak prodaje ulaznica

Sonus festival koji je po prvi put ugledao svetlo dana u avgustu 2013.godine, opet otvara svoja vrata na plaži Zrće na ostrvu Pagu. Prvo izdanje ovog techno festivala, odrađeno u koprodukciji  s nemačkim organizatorom Cosmopop, privuklo je više od 6.000 posetioca koji su mogli čuti velikane elektronske muzike kao što su DJ-evi Ricardo Villalobos, Loco Dice, Seth Troxler i mnogi drugi.

Ove godine organizatori su pripremili još jači program. Sonus će se održati 18. – 22. avgusta 2014. godine kad će tokom pet dana i pet noći više od 50 DJ-eva i live actova nastupiti  u klubovima, na boat partyjima i afterpartyjima na plaži Zrće.

Već je pušten u prodaju ograničeni broj early bird karata koji se mogu kupiti na samoj web stranici festivala (www.sonus-festival.com).

SONUS 2014 – Objava prvih izvođača :

Adam Luka, Alexandra, Chris Liebing, Cormac, Dan Andrej, David Mayer, Henrik Schwarz, Jakov Husley, Joseph Capriati, Loco Dice, Luciano, meso, Marcel Dettmann, Monika Kruse, Pan – Pot, Peter Pixzel, Tini, Tobi Neumann, Valentino Kanzyani, Yaya.

Kako bi saznali najnovijih informacije, posetite naše Facebook grupe. 

https://www.facebook.com/sonusfestival

https://www.facebook.com/insoundwetrust

 

Avatar photo

Autor: Igor