Sonus festival objavio globalnu saradnju s Viberom i lansirao besplatne Sonus stikere

 

Karte se mogu kupiti u Srbiji: https://www.ticketshop.rs/sr/e/sonus-festival-2018/1190/

Sonus festival objavio globalnu saradnju s Viberom, jednom od vodećih svetskim komunikacijonih platformi, s više od 1 milijardu korisnika širom sveta. Sonus festival je lansirao vlastiti kanal na Viberu gde fanovi mogu biti u kontaktu s drugim ljudima istih preferencija, deliti svoju strast prema festivalu i pronaći sve potrebne informacije o festivalu, na svom mobitelu. Svi mogu pratiti Sonus na Viberu, da li kroz opciju besplatnog  downloada posebnog izdanja Sonus stickera [https://vb.me/sonusstickers] ili tako što će se priključiti oficijalnoj Sonus zajednici [https://vb.me/sonus2018community].

Uz više od 1 milijardu korisnika širom sveta, Viber je jedna od vodećih komunikacijskih platform, ali i socijalnih mreža. Gotovo svi vodeći globalni brandovi , ali I svetske poznate ličnosti imaju svoj kanal na Viberu gde njihovi fanovi mogu pratiti najnovije vesti o njima i primati ekskluzivni sadržaj. Putem Sonusovog Viber Chat Bota moguća je I kupovina ulaznica za festival [https://vb.me/sonus2018chatbot].

Prva imena jednog od najboljih svetskih festivala koji se održava na prelepoj hrvatskoj obali su nedavno objavjena, a s nestrpljenjem očekujemo i ostala. Nakon spektakularne proslave petog rođendana prošle godine kad je više od 10 hiljada ljudi plesalo dan i noć, Sonus se vraća sa još jačim lineup-om koje će se održati 19. do 23.08. u klubovima Papaya, Aquarius i Kalypso na plaži Zrće otoka Paga.

Ljubitelji techno i house muzike iz celog sveta moći će da uživaju u nastupima svetskih zvezda kao što su Solomun, Chris Liebing, Maceo Plex, Marco Carola, Loco Dice, Sven Väth, Richie Hawtin, Ricardo Villalobos, Joseph Capriati, Seth Troxler, Adriatique, Âme DJ, Dixon, Amelie Lens, Tale Of Us, Rødhåd, Pan-Pot i mnogi drugi.

Early bird i prvo izdanje ulaznica je rasprodato i trenutno su u prodaji dostupne povoljnije ulaznice za EX YU posetitelje po ceni od 10.720 dinara (€90), putem našeg online shopova u Srbiji – Ticketshop.rs

Facebook: https://www.facebook.com/insoundwetrust/  

Instagram: https://www.instagram.com/welovesound/

Avatar photo

Autor: Igor