Sonus festival opet dokazao zašto nema konkurenciju: Ovo je tek prvih 44 svetskih imena koji će da u avgustu 2020. nastupe na ostrvu Pagu!

 

Dixon, Fisher, Amelie Lens, Charlotte de Witte, Fisher, Richie Hawtin, Seth Troxler, Joseph Capriati, Boris Brejcha, Maceo Plex, 999999999 su samo neka od imena koja će u avgustu 2020. godine, povodom 8. izdanja Sonus festivala posetiti osunčane obale ostrva Paga.

Prema izboru fanova, najbolji hrvatski festival koji će da se održi u klubovima na plaži Zrće od 16 do 20. avgusta 2020.godine, objavio je tek svojih prvih 44 imena s kojima se može pohvaliti retko koji festival u regionu, a i šire.

Sonus će još da objavi dosta imena prije nego finalizuje program, kao i ko će da nastupi na boat partijima, afterpartijima i partijima otvorenja, ali su zato sad objavili imena prve postavke gde su se našle i svetske zvezde kao Âme, Ben Klock, Stephan Bodzin, Chris Liebing, Hot Since 82, Jamie Jones, Loco Dice.

Organizatori Sonus festivala, We Love Sound i Time Warp, ove godine su ugostiti posetitelje iz više od 65 zemalja, od kojih je čak 80% preko 25 godina starosti odabralo da uživaju na hrvatskoj obali, par metara od prelepog Jadrana, pod otvorenim nebom u zvuku kvalitetne elektronske muzike.

Regionalne ulaznice još nisu u prodaji, pa kako bi ostali u toku s novostima, pratite Sonus na:

Facebook: https://www.facebook.com/insoundwetrust/   

Instagram: https://www.instagram.com/welovesound/ 

Web stranica https://we-love-sound.com/

Viber https://vb.me/72064a   

1. faza programa:

999999999 – Adriatique – Âme – Amelie Lens – andhim – Andrea Oliva – ANNA – Ben Klock – Boris Brejcha – Charlotte de Witte – Chris Liebing – Dax J – Dixon – Enrico Sangiuliano – Fisher – Giorgia Angiuli live – Hot Since 82 – I Hate Models – IMOGEN – Jamie Jones – Joseph Capriati – Joyhauser – KiNK live – Kobosil –Kölsch – Loco Dice – Luigi Madonna – Maceo Plex – Monika Kruse – Michael Bibi – Pan-Pot – Patrick Topping – Paula Temple – Reinier Zonneveld live – Ricardo Villalobos b2b Zip – Richie Hawtin – Richy Ahmed – Rødhåd – Seth Troxler – SHDW & Obscure Shape – Sonja Moonear – Stephan Bodzin live – Sven Väth – Trikk

Avatar photo

Autor: Igor