SONUS OBJAVIO CELI PROGRAM FESTIVALA // 21.-25.8.2016 // plaža Zrće, Pag


Vrhunac festivalske sezone, za sve ljubitelje house i techno muzike, upravo je Sonus Festival koji će se održati od 21. do 25. avgusta na plaži Zrće.

Ovaj sad već svetski poznati festival, uz bogat program, dodaje na listu još nekoliko velikih zvezda čiji setovi se mogu čuti od Ibize do Berlina ali retko u našoj regiji, na jednom festivalu.

Techno legende, a ujedno i bračni par Adam Beyer i Ida Engberg po prvi put će oboje nastupiti u Hrvatskoj, a program će upotpuniti i techno dama koja se već smatra članom Sonus porodice –Monika Kruse i predstavnik bečke scene – Andy Catana.

Ovi izvođači pridružit će moćnim imenima kao što su Dixon, Ricardo Villalobos, Loco Dice, Luciano, Joseph Capriati, Seth Troxler, Marco Carola, tINI, Cassy, Jamie Jones, The Martinez Brothers, Rothad, Apollonia, Tale of Us, Pan-Pot i ostalimana jednom od 10 najboljih techno festivala na svetu koji će trajati 5 dana i 5 noći u klubovima Papaya, Aquarius i Kalypso i na partijima na brodu.

Posetioci na festivalu mogu očekivati najbolji sound sistem koji svet trenutno ima za ponuditi, što će uz divno more i najkvalitetniju elektronsku muziku, sigurno doprineti jedinstvenom doživljaju.

Cena ulaznice za sve posetioce iz naše regije je povlaštena, iznosi 440 kun, a kupovina je moguća putem Entrio online trgovine https://www.entrio.hr/event/sonus-festival-2016-3004

Linkovi:

Prodaja karata: https://www.entrio.hr/event/sonus-festival-2016-3004

Web site: http://sonus-festival.eu/

Facebook: https://www.facebook.com/sonusfestival

Instagram: https://www.instagram.com/sonusfestival/

Soundcloud: https://soundcloud.com/sonus-festival

 

Avatar photo

Autor: Igor