Sonus objavio raspored za svih 5 dana i 5 noći festivala!

 

Sonus festival objavio je raspored nastupa više od 60 inostranih i regionalnih izvođača tokom 5 dana i 5 noći festivala.

Program počinje u nedelju, 21. avgusta u 16h istovremeno u klubovima Papaya, Aquarius i Kalypso na plaži Zrće. Večernji deo programa svake večeri počeće u 23h i trajati do ranih jutarnjih sati. Svakog dana isplovljavaće i brodovi u 17h iz centra grada Novalje. Većina boat partyja je rasprodana ali za preostale ulaznice posetite Sonus site http://www.sonus-festival.com/boats/index_eng.html

Festival će tradicionalno zatvoriti after party pod virtuoznom palicom Ricarda Villalobosa i njegove ekipe koji počinje 26. avgusta u 9h ujutro.

Festivalske ulaznice za posetitelje iz naše regije po promo ceni su rasprodate i sada iznose 9.600 din, što je i dalje cena prilagođena domaćoj publici. Kupovina je moguća putem Entrio online trgovine https://www.entrio.hr/event/sonus-festival-2016-3004, Croatia Tickets online trgovine http://www.croatia-tickets.com/en/event/sonus-festival-2016  ili na Entrio prodajnim mestima https://www.entrio.hr/outlets  

Ograničeni broj dnevnih ulaznica bit će dostupan na ulazu u festivalu. 4.200 din iznosit će dnevna karta za sve dane osim zadnjeg dana festivala kad će cena biti 5.000 din.

Linkovi:

Prodaja karata:

https://www.entrio.hr/event/sonus-festival-2016-3004  

http://www.croatia-tickets.com/en/event/sonus-festival-2016  

Web site: http://sonus-festival.eu/

Facebook: https://www.facebook.com/insoundwetrust/

Instagram: https://www.instagram.com/welovesound/

 

Avatar photo

Autor: Igor