Sound factory se vraća sa legendarnim Markom Nastićem za pultom !

 Sound factory se vraća sa legendarnim Markom Nastićem za pultom !

Marko Nastić – jedan od najtraženijih i najcenjenijih dj-eva sa ovih prostora prirediće vam nezaboravan provod na magičnoj Petrovaradinskoj tvrdjavi u Borisovom ateljeu 03. septembra u okviru nove “Sound Factory” žurke.

Za lokalnu podršsku su zaduženi Yugen, Dimic, Veljko, Grmusa, i Gostoja.

Marko je kao tinejdžer bio fasciniran sintisajzerima, ritam mašinama i elektronskom muzikom. Kao 16-godišnjak postao je rezident u beogradskim klubovima Industrija i Omen, gdjee je upoznao Dejana Milićevića, sa kojim je započeo projekt “TTP” (Teenage techno punks). Brzo je postao umetnički direktor Industrije i učvrstio saradnju sa Gordanom Paunovićem i drugim beogradskim promoterima i DJ-evima ima elektronske muzike.

Tokom devedesetih Marko Nastić postao je sastavni deo svih važnih tehno događaja u Beogradu i Srbiji. Do svoje 25. godine puštao je sa svetski poznatim DJ-evima kao što su Carl Cox, Richie Hotin, Marco Carola, Kevin Saunderson, Green Velvet, Adam Beyer, Billy Nesti i Sven Fett. Pridruživanjem timu “Recycled Loops”, kao i potpisivanjem ugovora za berlinsku DJ agenciju “Kne’Deep”, Nastićeva međunarodna karijera nastavlja cvetati. Svoju prvu neevropsku turneju napravio je 2002. u Brazilu, a sada redovno nastupa u Velikoj Britaniji, širom Azije i Evrope.

Marko Nastić stvorio je prvu srpsku tehno izdavačku kuću pod nazivom Recon Warriors, u sklopu koje deluju još dve etikete – Recon Light i Traffica. Nastić je glavni akter u promociji tehno zvuka u Srbiji i najaktivniji srpski DJ u inostranstvu.

Soundfactory je novosadska organizacija koja se bavi organizacijom muzičkih događaja, nastala 2018. godine. Cilj Soundfactory organizacije je pružanje nezaboravnog provoda uz najbolju produkciju vizuelnih i zvučnih efekata.

Vidimo se 3. septembra u Borisovom Ateljeuu.

Posetite oficijalni facebook event klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor