South Park Fest 2015

 

Peto izdanje South Park Fest-a donosi ono što smo dugo čekali! U goste nam dolazi jedan od najboljih DJ-eva u Srbiji i regionu, Vladimir Aćić!

Vladimir Aćić je rođen 1983. godine u Novom Sadu, 2001 godine je počeo da kupuje muziku, samo godinu dana kasnije njegova tehnika mixanja je dostigla veoma visok nivo. Jedan je od najcenjenijih tehno DJ-eva i producenta na Balkanu. Njegova produkcija i DJ setovi su često koncentrisani oko tehno, tech- house i minimala. Njegova reputacija za talentovanog producenta mu je dala priliku da radi sa svetski priznatim međunarodnim umetnicima kao što su Carl Cox, Umek, Adam Beyer, Marco Bailey, Green Velvet, John Digweed, James Zabiela i Cristian Varela…

U 3 festivalska dana imaćete priliku da uživate i u nastupima lokalnih izvodjača: Alek Sander-a (Röttclef) i Kekke Ulk-a.

Festival će ove godine pored odličnog muzičkog sadržaja, doneti novine poput: chill zone, non-stop otvorene za druženje, otvorenog kampa, za sve koji požele da u parku iskuse potpuni festivalski doživljaj, kao i brojna druga iznenadjenja..

Jedna od bitnijih stvari koja ovogodišnji South Park Fest izdvaja od svih prethodnih jeste i briga o prirodi i ekološkim vrednostima. Ono što je svih ovih godina činilo ovaj festival i ljude na njega pozivalo, upravo je magična atmosfera parka i prirode pod otvorenim nebom. 
U saradnji sa Fruškać.net, skrenućemo pažnju na očuvanje prirode, kao našeg najvećeg bogatstva.

Trodnevne narukvice (ulaznice) za festival, prodavaće se na ulazu po ceni od svega 200 din.

Event: https://www.facebook.com/events/403869213137107/

Avatar photo

Autor: Igor