Space Dimension Controller u petak u Kulturnom Centru Grad

 

Mladi irski producent Jack Hammil poznatiji pod pseudonimom Space Dimension Controller, nastupiće u Kulturnom Centru Grad 28. novembra. Publiku će zagrejati članovi Beyond House-a i njegovi domaćini Nikola Vemić i Dušan Predojević Doo.

Space Dimension Controller poznat je po mešanju stilova, pa će beogradski klaberi u njegovom setu moći da čuju deep house, electro, disco i acid, a nastup u Beogradu biće ujedno i njegovo premijerno predstavljanje u glavnom gradu.

Inače, mladi di-džej iz Belfasta je prvi put zvanično zakoračio u svet elektronske muzike kada je imao samo 19 godina i već tada je proglašen za jednog od najboljih di-džejeva “nove generacije”. Njegova muzika inspirisana je fankom 80-tih godina, a ljubiteljima njegovog zvuka poznat je po albumima “The Love Quadrant i “Welcome to Mikrosector-50”.

Nikola Vemić i Dušan Predojević Doo domaća podrška

Već dobro poznati beogradski dvojac i članovi muzičkog pokreta Beyond House Nikola Vemić i Dušan Predojević Doo, u petak će napraviti disko i fank uvod pred nastup Space Dimension Controller-a.    

Inače, Beyond House čini grupa mladih di-džejeva uz Beograda, poznata po tome da domaćoj publici predstavlja neke od najboljih underground imena iz sveta elektronske muzike. Osim Space Dimension Controllera među njihovim gostima bili su i Tama Sumo, Levon Vincent, nemački di-džejevi Mick Wills i Richard Zepezauer, španski di-džej Dubbyman i mnogi drugi.

Ulaznice za žurku će moći da se kupe na ulazu u KC Grad 28. novembra. Njihova cena do ponoći biće 500 dinara, a posle ponoći karte će koštati 700 dinara.

Više informacija možete pronaći OVDE.

Avatar photo

Autor: Igor