Španski DJ i producent Alvaro AM stiže u Novi Sad 2.novembra!

Sjajni španski DJ i producent Alvaro AM čije trake vrte velikani kao što su Loco Dice, Jamie Jones, Marco Carola, Paco Osuna stiže u Novi Sad 2. novembra u sada već može se reći sjajni klabing prostor K9 station i to u organizaciji “Know thyself” ekipe za čije se žurke već priča po Novom Sadu da je nešto što se stvarno treba posetiti.

Zajedno sa zvezdom večeri će nastupiti još i domaćin žurke Stefano Pannonian, kao još i Mrvica Jr, D.G.Z.A b2b Marsely. I svemu tome nije kraj već posle same žurke za one najupornije je već spreman i after koji će biti održan u klubu Ignite.   

Alvaro AM zanimajući se elektronskom muzikom, naučio je autodidaktan način stvaranja muzike još kao adolescent i važnosti samog žanra i kvaliteta. On ima specifičan zvuk u svojim produkcijama koji ga identifikuju i ističu zbog svog jedinstvenog elektronskog ritma i zadivljujućeg bass zvuka koji publici na dance floru daje sjajan gruv i konstatan vibe za ples.

Njegove trake su se našle na vinilima i mnogim poznatim digitalnim etiketama poput Desolata, Hottraxa, Solä-e, Viva Ltd sa velikim međunarodnim priznanjem.

Veliki umetnici poput Loco Dice, Jamie Jones, Marco Carola, Paco Osuna su  vrteli su njegove trake na najboljim plesnim podijumima sveta.

Sve informacije u vezi ove sjajne žurke možete pronaći na oficijalnom facebook eventu klikom ovde.

ALVARO AM

Links:
https://www.facebook.com/AlvaroAMmusic/
https://www.instagram.com/alvaroam.music/
https://soundcloud.com/alvaroam

Avatar photo

Autor: Igor