SPEKTAKULARAN DJ VIKEND: TOM NOVY I FREEMASONS U DVA DANA NA ISTOM MESTU!

 

Leto je pravo vreme za osvežavajuće open-air DJ nastupe, a čak dva muzička specijaliteta desiće se ovog vikenda u Baogradu! Gostujući DJ-evi popularne „Bašte kod Juge“ ovo petka i subote, 12. i 13. juna, biće Tom Novy i Freemasons, a ovo je jedinstvena prilika da se ovako velika imena muzičke scene mogu čuti tokom jednog vikenda na jednom mestu.

Tom Novi je autor mnogobrojnih klupskih hitova poput “Take it”, “Now or Never”, “Without Your Love” i “Your Body”, sa kojim je dospeo i na 10. mesto Britanske liste singlova. Radio je remikse i producirao muziku za umetnike među kojima su Jimmy Sommerville, Snap, Ludacris, Sonique i mnogi drugi. Zahvaljujući uvek svežem pristupu, Novi je uspeo da ostane konstantan na vrhovima top lista dens muzike i nastupao je u svim većim evropskim klubovima i na festivalima, uključujući i nezaobilaznu Ibizu. Publika u Srbiji ga, osim po klupskim gostovanjima, zna i po ućešću na “Dance Areni” na Egzitu.

Ovog petka, 12. juna, Novi će po prvi put nastupiti za DJ pultom „Bašte kod Juge“, a već sutradan Freemasons dolazi na isto mesto. Oni koji u subotu 13. juna budu bili gosti „Bašte kod Juge“ imaće priliku uživo da vide i čuju kreativnu snagu koja stoji iza hitova poput „Rain Down Love“, „When You Touch Me“ i remiksa pesme „Work“ r’n’b zvezde Kelly Rowland.

„Bašta kod Juge“ se nalazi na Zemunskom keju na platou hotela Jugoslavija na strani okrenutoj ka vodi i predstavlja pravu oazu za slučajne i namerne posetioce u vrelim letnjim danima. Svakog dana posle 14h, hotel „Jugoslavija“ baca senku zaklanjajući baštu od sunca i tako pravi prijatan ambijent za ispijanje letnjih koktela i lagani obrok. Večernji ambijent ovog bar-restorana uz odlične svirke i sjajne DJ nastupe jeste ono po čemu je „Bašta kod Juge“ najpoznatija, a delić noćne atmosfere možete osetiti OVDE.

Avatar photo

Autor: Igor