SPLAV LETO PREDSTAVLJA DEFECTED I HOT CREATIONS!

 

Splav Leto poznat po svojim odvažnim bukinzima ponovo zadaje jake udarce!

Čak dve večeri u dva naredna vikenda očekuju nas više nego vreli house sexy  bitovi izvođača najzvučnijih svetskih lejblova.

Ovog petak 30. avgusta pravo sa najveće svetske house familije, Defected, dolazi Robosonic. Ovaj fenomenalni DJ i stvarač neverovatne atmosphere globalnu popularnost stekao je desetogodišnjim radom i nizom hitova koje je za to vreme izbacio. Ono što ni jedno klabersko uvo nije moglo da zaobiđe i ne zavrti u okviru svoje private playliste je njegova najpopularnija traka “In My Arms”. Robosonic prvi put stže pred beogradsku publiku, ali je i više nego spreman jer je od svojih kolega pokupio informacije koje ludilo Beograd i njegova publika pružaju DJevima koji to zaslužuju.

Kao domaća podrška u letnjem DJ pultu, Nexie i Miloš Starčević.

U nedelju 8. septembra na Beogradskom Matineu spemamo protivpožarne aparate jer stiže Detlef koji je miljenik i pravi pulen velikog Jamie Jones-a i jedab od top imena etikete Hot Creations. Ovaj DJ poznat je po tome što je istinski nosilac imena Hot Creations-a jer svojim energičnim nastupima i mixevima punim ritmičnih traka i nepredvidljivih bitova, neverovatnomoćno zapali svakog ko se nalazi na mestu zločina , odnosno u ovom slučaju plesnom podijumu neprevaziđenog splava Leto.

Za sve informacije: 065 449 5555

 

Avatar photo

Autor: Igor