Spremite se za žurku leta: Belgrade Techno Festival obavio ceo lineup!

 

Bliži se drugi po redu Beogradski Techno Festival koji će se održati u kultnoj Barutani 01. i 02. septembra. Na veliku radost svih ljubitelja tehno zvuka u najurbanijem kutku Kalemegdana tokom dve večeri  za miks pultom smenjivaće se vodeća imena beogradske tehno scene od njenog nastanka pa do danas.

Ceo lineup konačno je poznat, a BTF spremio je mnoga lepa iznenađenja među kojima i najavljivanje nasutupa čuvene Tehnika 8×8 koja se posle deset godina ponovo okuplja specijalno za ovu priliku! Naravno tu su i neizostavna imena ovakvog događaja, legendarni stari znalci i nosioci scene Boža Podunavac, Vlada Janjić, kao i ništa manje važan pionir starije generacije Goran Zmix Kovačević, ali i mladje medju kojima je Kobaya. Da će ovo biti nesumljivo najluđi provod leta govori i ostatak linupa koji je sačinjen od svih najaktuelnijih i neizostavnih imena domće tehno scene: Filip Xavi, Luka Concrete, Bojan Vukmirović, Mudrost, Mihajlo, Speedy, Kaen, John Belk i Kid Kimi!

https://www.facebook.com/belgradetechnofestival/videos/326894917736746/

Domaći tehno di džejevi imaju veliku podršku beogradske publike. To su njihovi miljenici koji su uvek traženi i slušani i baš zbog toga nastao je prvi beogradski isključivo tehno festival sa  posebnom misijom. Promovisanje domaće tehno scene kao i isticanje kvaliteta i postojanosti domaćih producenata i izvodjača koji često budu u senci velikih stranih imena koja nas dosta često posećuju. Da je ova potreba prepoznata dokazuje i neverovatna posećenost prvog po redu festivala kada je prošlog septembra kroz Barutanu promarširalo 3200 posetilaca. Kako je ovo potvrtda misije, autentičnosti i cilja festivala organizatori žele da nastave sa slanjem iste poruke – #podrzidomace!

Od čuvene Industrije, Monda, Kuće, Andergraunda, Bejsmenta pa do Barutane, Beograd oduvek je negovao tehno kulturu i njene “hramove” u kojima se uvek kvalitetno rejvovalo uvek do jutra. Novu priliku da uživaju u svom omiljenom žanru imaće svi tehno zaljubljenici 01. i 02. septembra u beogradskoj Barutani na drugom isključivo techno festivalu u Beogradu. Biće to definitivno događaj za pamćenje kako ga naša prestonica u potpunosti zaslužuje, a uz to i na mestu koje je jedno medju lokacijama na kojoj je rodjen i stasao današnjem uspehu!

Uskoro informacije o prodaji karata a a do tada pratite Barutana Facebook stranicu i BTF event za najsvežije informacije u vezi sa ovim događajem na koji je Beograd dugo čekao.

#podrzidomace!

Avatar photo

Autor: Igor