Srpski “superheroji” kompletirali line-up SW

Line-up Serbia Wonderland “Poglavlja Jedan: Eksplozija Leda“, zakazanog za 7. decembar u Hali 5 Beogradskog sajma je kompletiran. Pored hedlajnera sa svetske scene, nastupiće: Čeda & Luka, Progres Inn i Cybervlada & Erik Iker.
U pitanju su umetnici koji su se izdvojili na prošlom konkursu, a koji će ovog puta dobiti priliku da miks pult podele s Edijem Holvilom, Maksom Grejmom i Džulijanom Džordanom. 

“Poglavlje Jedan: Eksplozija Leda” održava se pod sloganom “Svi smo mi superheroji“, budući da je koncept takav da publika sama gradi svoj Festival Budućnosti – Facebook grupi Serbia Wonderland glasanjem usmerava organizatore, a sav prihod od prodaje karata ulaže se u line-up, produkciju, scenografiju. Da nas 7. decembra očekuje uzbudljivo klupsko iskustvo nagoveštava i podatak da je više od polovine kapaciteta prostora već uveliko rasprodato.

Promo period je završen, nova cena ulaznica je 1.190 dinara, a publika pozvana da na vreme obezbedi svoje mesto u ovoj Bajci, ali i da pripremi odgovarajuće kostime.

U međuvremenu, s idejom da pred klabere dovede neka od najpoznatijih imena svetskih etiketa, ali i da podrži mlade domaće adute, Serbia Wonderland otvara konkurs za mlade Trance i EDM “superheroje”.

Mladi producenti i DJ-evi pozvani su da šalju svoje promo mikseve u trajanju od 10 do 20 minuta na mejl [email protected] uz obavezno priloženu tracklist-u i biografiju. Odabrani miksevi biće objavljivani na Facebook grupi Serbia Wonderland, a oni koji budu imali najviše lajkova, šerova, i pozitivnih komentara ući će u uži izbor organizatora za otvaranje i zatvaranje Open Air festivala 2014, a imaće priliku i da budu deo TranceEDM Serbia maratona sledeće godine.

Avatar photo

Autor: Igor