Šta imaju zajedničko imena ovih muzičkih mega-zvezda?

Adam Beyer, Carl Craig, Ben Klock, Nina Kraviz, Jimmy Edgar, Dixon, Pan-Pot, Andy Butler, Heidi, Maceo Plex, Kenny Larkin, Marcel Dettman, Todd Terje, Solomun, Anja Schneider, LTJ Bukem + MC Conrad, M.A.N.D.Y., tINI, Oxia, Derrick May, Rustie, Rolando, Hot Since 82, Valentino Kanzyani, Nic Fanciulli

Ako ste mislili da je u pitanju lineup nekog prestižnog muzičkog festivala na egzotičnim ostrvima Mediterana – varate se. Reč je o listi od preko sto najuspešnijih svetskih producenata i DJ-eva koji su se od kraja 2007. godine pa do danas našli za miksetom beogradskog kluba ’The Tube’. Rame uz rame sa omiljenim svetskim i domaćim DJ zvezdama, kao rezidenti kluba ove sezone nastupaju: Dejan Milićević, Tijana T, Dušan Kačarević, ZWEIN, Peppe, Kid Kimi, Vuk Smiljanić, Danijel Cehranov, Goran Starčević i Oysha.

 

Beskompromisno kvalitetni underground techno i house zvuk su glavni adut klupskih večeri koje se u Tjubu već godinama unazad dešavaju svakog petka i subote. Zato ’The Tube’ nastavlja sa sjajnim gostovanjima – 7. marta za DJ pultom naći će se jedan od najtraženijih i vodećih techno DJ-eva na svetu, čovek sa preko 20 godina bogate karijere i više nego zaslužene reputacije, glavom i bradom – Ben Sims. Vikend kasnije, 14. marta, dolazi legenda, ikona, večna inspiracija i pionir house muzike, gospodin Kerri Chendler, koji je na prepunoj Dance Areni krunisao zatvaranje prošlogodišnjeg EXIT festivala. Karte se kupuju na vratima kluba, a cene za ova dva ekskluzivna bukinga iznose 1000 rsd. Potražite The Tube na Facebooku, Twiitteru i Instagramu, a svoje najdraže klupske trenutke tagujte sa #TheTubeBg! Postoje razne prečice do sreće, a plesanje je jedna od njih. Vidimo se na dens floru.

The Tube

Avatar photo

Autor: Igor