Istraga koja se dešava u mestu Farington, koji igrom slučaja baš ove godine slavi 20 godina od svog osnivanja.

Fabric-ovi online nalozi, kao i delovi koji se nalaze na ulici u potpunosti su zatamljeni. Svi profili na društvenim  mrežama i vebsajt Londonskog kluba su zatamnjeni. (Fejsbuk stranica se čini deaktiviranom, dok je njihova Resident Advisor klubska stranica ostala netaknuta). Sudeći prema slici koja kruzi internetom, ulaz koji se nalazi u Carterhouse ulici je takodje zagradjen obojenim drvetom, sudeći po slici na Imgur.  

What’s happening at Fabric?!

Iako se čini da je Faringtonov vikend program nastavljen po planu i programu, fanovi su sada zabrinuti da je budućnosti kluba još jednom u opasnosti ili se spekuliše da je nezadovoljni bivši radnik imao svoju poslednju reč (što nije verovatan slučaj).

what is going on with Fabric London? Why is the facebookpage gone and everything from instagram deleted? 🙁

— Amelie Lens (@AmelieLens) January 14, 2019

 

 

E-mejlovi koji su pristigli, kao odgovor na trenutnu situaciju, nekolicini članova osoblja RA kluba sadržali su samo 20-ak crnih kvadrata. Bez daljih komunikacija sa osobljem Fabrica, RA tim je ostao pokušavajući da desifruje nekoliko tragova.

 

Priroda zamračenja društvenih medija i promena na veb stranici ukazuju na to da je to nešto sto nije trajan štos. Kalendar dogadjaja 2019. godine ostao je ziv na sajtu RA; Njegov poslednji najavljeni događaj je Amelie Lens’s Ekhale žurka koja će se održati 30. Marta. Njihovi Facebook nalozi mogu biti vraćeni u roku od 30 dana u potpunosti verodostojno sa sve like-ovima i svidjanjima, a arhivirane Instagram fotografije mogu se slično vratiti na feed. URL za sajt Fabrica, fabriclondon.com, sada automatski preusmerava na “fabriclondon.com/c7a3bd3e4233f5177ca5c438750b36e1918dde10“, takođe sugerišući privremenu promenu. Tvitovi, međutim, ne mogu biti izbrisani, iako bi to verovatno bilo najbolje.

Fabric je osnovan 1999. godine, što 2019. godine čini 20-om godinom postojanja. Tih 20 crnih kvadrata su najveći trag kojim smo utvrdili da se klub uskoro sprema za najavu rodjendana. Sta je to tačno, možemo samo dalje da spekulišemo (sve crne slike mogu biti prazni flajeri, što znači da nema najava javnih lineup-ova), ali 20 žurkí za 20 godina postojanja zvuče kao lep dogadjaj, zar ne?!

 

 

Izvor: Resident Advisor

 

Avatar photo

Autor: Igor