Stari dobri rejv: Tijana T i Boža Podunavac u subotu 11.01. u KC Drugstore

Klasici beogradske scene elektronske plesne muzike, dobro poznati Tijana T i DJ Boža Podunavac ove subote 11.01. provozaće vas svojim beskompromisnim acidhouse/techno zvukom kroz rejv rolerkoster za pamćenje.

DJ Boža Podunavac je jedan od začetnika domaćeg tehno zvuka čiju muziku i neprevaziđene DJ setove retko možete pronaći na internetu, već je morate doživeti na stari dobri, nezaboravni način – na dens floru. Ako Tijanu T niste uhvatili u nekom od beogradskih, berlinskih ili klubova na Ibici ili ostatku Evrope, uvek možete da pripremite plesne pokrete uz njene mikseve na soundcloudu ili da slušate njenu emisiju “Subotom uveče sa Tijanom T” na Radiju B92 gde će vas svake subote od 19 do 21h podsetiti na klasik hitove, chick flick pesme na koje se ložimo i provesti kroz muzičku avanturu sa gostujućim miksevima i intervjuima sa omiljenim didžejevima i producentima. Ako vam to nije dovoljno, zavirite i u ovaj kratki video i uhvatite deo atmosfere sa njenih žurki.

KC Drugstore je za nešto više od godinu dana od otvaranja ugustio više od sto domaćih i inostranih umetnika, bendova i didžejeva, okupljajući najbolje sa nezavisne underground scene, ali i gotovo sve “velikane” domaćeg elektronskog zvuka. I u predstojećoj sezoni KC Drugstore nastaviće da okuplja najraznovrsnije izvođače iz  Srbije i inostranstva i ispuniti očekivanja građanki i građana kulturnog i noćnog života Beograda.

Dođite da odplešemo kroz maglovitu subotu uz besprekorni izbor tehno i house muzike Bože Podunavca i Tijane T.

Cena karte je 250 dinara. Dodatne informacije pronađite na facebook eventu: https://www.facebook.com/events/561911007233493/?source=1

 

Više informacija o svim događajima u KC Drugstore na:

https://www.facebook.com/drugstore.beograd

https://twitter.com/kc_drugstore

http://instagram.com/kc_drugstore

Avatar photo

Autor: Igor