STARTUJE DRUGA FAZA PRODAJE KOMPLETA ULAZNICA ZA ŠUMADIJA FEST 2017!


Na sedmom izdanju Šumadija Festa u Kragujevcu ove godine gostovaće neki od najtraženijih imena svetske eletro scene. U Šumadiju stiže techno ikona Marco Bailey (MB Electronics), zatim  zvezda u usponu Vinicius Honorio (DrumCode) čije trake su neizbežan deo setova skoro svih velikih techno izvođača.

Osim njih još jedno zvezdano ime je Dino Psaras (Liquid records) koji je sinonim za energičan old schooll trance zvuk.

Ova tri izvođača biće hedlajneri ovogodišnjeg festivala na kome će se naći i neka od sledećih imena  Bo-YaN B2B Kovinac B2B Tzanema, Eaten Beat, Hunckie B2B Petar Lazović, Cez B2B Blacksmith, Tauten triple B2B set, Sale3 L&S, Metamyc L&S i još dosta drugih imena. Ceo program biće objavljen do kraja septembra. Trenutno se u pretprodaji mogu kupiti samo dvodnevne ulaznice po ceni od 750 dinara koja važi do 15. septembra u ponoć pa će nakon toga do kraja septembra cena za dvodnevni komplet iznositi 950 dinara. Ulaznice su dostupne širom Srbije u svim WinWin šopovima, a svi koji vole kupovinu iz fotelje karte mogu poručiti na sajtovima www.sumadijafest.com ili www.ddtickets.rs.

U toku je i akcija 3+1 GRATIS za sve koji ekipno dolaze na festival. 

U ponedeljak kreće konkurs za nastup DJ-eva na Šumadija Fest-u 2017. Svi oni koji bi voleli da se njihovo ime nađe pored velikana koji ove godine nastupaju moraće da pošalju mix u trajanju od 30 minuta na mail office@sumadijafest.com i u subject-u maila navedu DJ konkurs Šumadija fest 2017. Takođe u mailu je potrebno da navedu i sledeće podatke : ime , prezime, umetničko ime i kratku biografiju.   

Avatar photo

Autor: Igor