Stiže i DJ Dixon na festival MAD in Belgrade

Dixon, jedna od najvećih nemačkih di-džej zvezda, nastupiće prve večeri festivala “MAD in Belgrade” 24. maja na Mad Dog bini, u parku kod Muzeja savremene umetnosti na Novom Beogradu, najavljuju organizatori.

Osim njega, na festivalu će nastupiti više od 100 izvođača uz posebne lajv nastupe sa ciljem da ponude posetiocima nova iskustava, interaktivnu zabavu i učestvovanje u igri koja neprekidno traje tokom ta dva dana. Centralna mesta okupljanja svih parti-životinja biće dve glavne bine: Mad Dog i Crazy Rabbit bina. Osim u parku, žurka će biti i na vodi, pa oni koji žele da deo magije prenesu na jutro i dan, mogu posetiti splavove i brodiće, nadomak glavnih festivalskih stejdževa. Na tim, manjim scenama, biće predstavljena posebna MAD izdanja domaćih parti kolektiva i njihovih gostiju iz inostranstva.

Ulaznice za “MAD in Belgrade” festival nalaze se u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima u Srbiji i regionu po ceni od 1.200 dinara za jednodnevnu, odnosno 2.000 za kompletnu festivalsku ulaznicu. Ulaznice će u redovnoj prodaji biti skuplje.

Avatar photo

Autor: Igor