Dave Clarke: Legendarni “tehno baron” 27. septembra zatvara Baštu SC

Legenda i pionir tehno muzike Dave Clarke (Dejv Klark) nastupiće na “Heineken Lucky Records” partiju, koji će 27. septembra zatvoriti letnju sezonu u Bašti Sava centra. Čuveni “tehno baron” se vraća u Beograd posle godinu dana i nezobaravne žurke u KPGT-u, koju je i sam opisao kao jednu od najboljih u karijeri.
 
Dave Clarke svakako spada među najutucajnije disk džokeje u poslednje dve decenije, a zahvaljujući veoma dinamičnim trakama njegova armija fanova se širi iz godine u godinu. Iako mu je tehno uvek prvi izbor Clarke je stari panker u duši, pa zato u svojim, bez presedana energičnim setovima, vešto koketira i sa drugim muzičkim pravcima. Nema mesta u svetu na kome nije nastupao, od najpoznatijih klubova do najvećih festivala. Ipak, publiku i žurku koja se pre godinu dana odigrala u KPGT-u, Dave i danas opisuje kao jednu od najboljih u svojoj više nego bogatoj karijeri.
 
 
Zbog toga, ali i zato što opet dolazi u organizaciji lejbla “Lucky records”,  očekuje se da i ovoga puta raspameti i dobro izvoza beogradske klabere. Uz večitog Britanca za pultom će biti i naš sve aktivniji mladi DJ Speedy, koji je već imao više zapaženih nastupa po Evropi ove sezone i predstavlja jednog od najizrazitijih domaćih predstavnika tehna. Kao podrška nastupaju Luka Concret i Miroslav Pavlović B2B Aleksandar G, koji otvaraju program.
 
Karte će se do ponedeljka, 1. septembra, prodavati po promo ceni od 600 dinara, dok će posle, kako se bliži nastup, cena postepeno skakati.
Pretprodaja karata: Bilet Servis, Beogradska Arena, TC Ušće (Info pult), Dom Omladine, Dom Sindikata i knjižare Vulkan i Delfi. Online prodaja i naručivanje preko sajta www.eventim.rs.

Line up:

DAVE CLARKE

Luka Concrete
Speedy
Miroslav Pavlovic & Alexander G

Oficijalni facebook event možete pogledati ovde.

 

Avatar photo

Autor: Igor