Stiže Ultra Energy Day! Muzički maraton na najvećoj underground bini Lovefesta!

 

Ultra Energy Stage, jedna od najhvaljenijih underground bina u regionu, koja deceniju unazad predstavlja samo najbolje što svetska muzička scena ima da ponudi, od ove godine uvodi novi dnevni specijal pod nazivom Energy Day.

Od ovog izdanja omiljena bina brojnih klabera iz regiona izlazi iz svog uobičajenog formata i predstavlja program koji će obuhvatiti skoro 72 sata muzičkog putovanja za ljubitelje vinila. Maratonski program Energy bine, trajaće od 22h do 10h ujutru, a Energy Day će biti aktuelan već od 14h, pa sve do 20h.

Dvodnevni muzički specijal u petak 2. avgusta otvoriće Jamie Tiller, koga obožavatelji često vole da zovu i Shazam proof di-džejem, zbog svoje muzičke riznice ploča koju poseduje. On će nastupiti u b2b izdanju zajedno sa francuskim di-džejem Zaltanom, kome će ovo biti druga poseta festivalu ljubavi. Domaći b2b set drugog festivalskog dana predvodiće Ali Guney i33.10.3402. U subotu nas očekuje svojevrsni muzički praznik i All Day Long set Kristijana Molnara koji će biti na nogama neverovatnih šest sati.

Osim uz posebno biranu muziku i izvođače, premijerni Energy Day biće održan u nesvakidašnjem ambijentu banjskog parka i kulturološki važnom kutku Vrnjačke Banje. Upravo je to dodatna nota, koja ovaj stage čini jedinstvenim i neponovljivim.

Poslednji kontigent ulaznica biće rasprodat pre roka!

Iako su organizatori Lovefesta najavili da će poslednji kontigent ulaznica po specijalnoj ceni biti u prodaji do 27. jula u ponoć, sva je prilika da će se trodnevni kompleti karata rasprodati i pre finalnog roka. Posle 27. jula karte će poskupeti i dostići svoju punu cenu. Ineteresovanje za Heineken Lovefest oborilo je prošlogodišnji rekord, a ulaznice se još samo nekoliko dana mogu naručiti putem sajta www.lovefest.rs ili kupiti u svim poslovnicama Tickets.rs (bivši Eventim) i Gigstixa.

Avatar photo

Autor: Igor