Summer Zoo Party u Tjubu: John Jogurt i Calavera & Manya!

Dvojac Calavera & Manya i DJ John Jogurt su trenutno jedni od najaktivnijih house i deep house producentata sa lokalne scene elektronske muzike. U subotu 19. aprila najzad će nastupiti zajedno u beogradskom klubu The Tube!

 

Calavera & Manya se  DJ-ingom se bave već 10 godina i postaju tim krajem 2012. Svoj zvuk prvi put su predstavili u traci I Feel (Siente Me)”, koja je za veoma kratko vreme obišla svet i dobila sjajnu podršku (Grant Nelson, Roger Sanchez, Robbie Taylor, Sergio Fernandez, Muzikfabrik, David Herrero, Gramophonedzie,…). Ovaj house duo pronalazi uticaj u imenima kao što su Slobodan Trkulja, Hans Zimmer, Daft Punk, David Morales, Kerri Chandler, Masters At Work i mnogi drugi – inspirisani ovim artistima, njihova muzika sve više uvodi onog „organskog“ u house žanr. Pored produkcije i DJ-inga uređuju i svoju radio emisiju “Extend The Weekend”.

John Jogurt započeo je DJ karijeru 2002. godine, sa glavnim fokusom na dance produkciji. Od tada eksperimentiše sa različitim pravcima: od jazza i swinga 60tih, pa do fuzije punka, new wave-a i elektronike, a njegov zvuk se najbolje može opisati kao deep-tech house sa primesama detroit zvuka i acid housea. Do sada je uradio preko 20 remiksa, od kojih je upravo jedan za čuvenog britanskog producenta Hot Since 82 koji je prošle godine doslovno zapalio klub Tjub.

 

Summer Zoo je koncept od 9 žurki koje će se održati od 24. jula do 04. avgusta na predivnim plazama Neos Marmarasa u Grčkoj. Divni ljudi, sunce, plaže i toplo more se ne propuštaju ove godine. A kakvi će biti muzika i ekipa – saznajte ove subote u Tjubu! Ulaz je slobodan.

Avatar photo

Autor: Igor