Sunčani Saturday Afterhours ovog vikenda u HALF klubu!


Za divne zvuke zadužen je majstor koji je već preko 2 decenije na sceni Bokee, kao i mlada nada u usponu Lukai, a imamo i jedno specijalno iznenađenje sa vrlo posebnim gostom ovog puta! 

Velikan regionalne underground scene, DJ i producent, Bokee je stupio na muzičku scenu Srbije krajem devedesetih godina tako što se zaposlio na radiju. U to vrijeme trance je bio veoma popularan, a upravo Bokee je bio zadužen za čuvenu emisiju “New Generation” koju ste mogli slušati na Top FM radio talasima. Nešto kasnije pokreće nove emisije, “Club Expirience” i “Groovilicius” sa kolegom Dachom na Venus radiju iz čega se rađa i čuvena Kinetic Vibe organizacija.

Godine 2005. proglašen je za jednog od najboljih DJ-eva na tada popularnom sajtu chillout.co.yu i naredne četiri godine je uvek bio u Top 3. Bokee je trenutno veoma aktivan kao DJ, jer ne postoji klub, festival ili veća žurka gdje nije radio, ili kao rezident, ili kao podrška stranim artistima. Sa kolegom i prijateljem Markom Vukovićem 2009. godine formirao je SillyHeadz organizaciju. Njegovi fenomenalni setovi su vrlo dobro poznati kod domaće publike, a do sada je nastupao sa bezbroj velikana svetske elektronske scene posebno bacajući akcenat na progressive house događaje.

Dočekajte i ovo jutro u prelepom ambijentu u centru grada!

Sound System:
Funktion-One (Official)

Ulaz:
500 rsd 

Avatar photo

Autor: Igor