Superstar iz Armade nastupa na Serbia Wonderland festivalu

Mladi ukrajinski superstar, Evgeni Smirnov, poznatiji pod pseudonimom DJ Omnia, nastupiće 12.10.2013. u Beogradu na Serbia Wonderland festivalu.
Mladi DJ i producent je trenutno jedan od najtraženijih i najpopularnijih DJ-eva iz Armadine postave. Internacinalnu karijeru je započeo pre tri godine i od tada se penje ka vrhu neverovatnom brzinom uz podršku velikih imena kao što su Armin Van Bjuren i Markus Šulc. Prošlu godinu je završio na 58 mestu DJ magazina dok njegova popularnost danas konstantno raste i očekuje se da će ovu godinu završiti u TOP 20.
Njegov zvuk je za kratko vreme postao prepoznatljiv u celom svetu, a singlovi koje je izbacio u 2012. godini su vrteli najbolji svetski Dj-evi. Nastupao je u najvećim klubovima poput Ministry of sound u Londonu, radio kao rezident na Ibici, bio zveda Ultra music festivala u Argentini, Global Gatheringa, festivala Zouk u Singapuru i Kuala Lumpuru kao i Arminovog serijala A state of Trance 550 i 600.
 

Na festivalu Serbia Wonderland biće jedan od hedlajnera i nastupiće na “Miracle” stejdžu u KPGT-u. Time će mnogobrojni obožavaoci progresiv trens zvuka i Armada music-a konačno dobiti priliku da uživo čuju zvezdu svetskog kalibra.

Organizatori Serbia Wonderland festivala su na svojoj Facebook stranici https://www.facebook.com/serbiawonderlandfestival sproveli anketu gde se u sklopu akcije “posetioci sami kreiraju svoj festival” sprovodi glasanje da li da se novac prikupljen od karata uloži u produkciju i scenografiju ili da se dovede još jedan DJ iz Spinnin records-a, što je bila želja glasača iz prethodne ankete. “Svaki glas i svaka podrška je dobro došla, želja nam je da napravimo festival u čijem napretku i građenju učestvujemo svi zajedno” – ističu u Jungle Tribe-u. 

Promo karte za festival su rasprodate, trenutna cena karata iznosi 890 dinara i važi do kraja septembra, nakon čega će karte poskupeti na 1190 dinara.

Avatar photo

Autor: Igor