Sutra počinje jubilarni Lovefest! Tropska Vrnjačka Banja spremna da ugosti svet!

 Sutra počinje jubilarni Lovefest! Tropska Vrnjačka Banja spremna da ugosti svet!

Lovefest će sutra zajedno sa desetinama hiljada posetilaca iz celog sveta početi proslavu 15 godina trajanja jednog od najvećih festivala u regionu. Vrnjačka Banja je odavno već rasprodata i spremna da dočeka veliki broj mladih ljudi. 

Od 4. do 6. avgusta na čak pet muzičkih bina smenjivaće se više od 200 izvođača, a među njima su i velike svetske zvezde Marco Carola, Joseph Capriati, Folamour, Jamie Jones, i mnogi drugi. Zvezde prvog festivalskog dana biće Danny Tenaglia i Kollektiv Turmstrasse, a prvi festivalski dan zatvoriće Kolsch. 

Beogradski sindikat prvi put na Lovefestu 

Program na legendarnoj Live bini otvoriće Hladno Pivo, a sutra nas očekuje i nastup sastava Kanda Kodža i Nebojša. Prvi put na Lovefest dolazi i Beogradski Sindikat, koji posle uspešnog koncerta u Beogradu svoje hitove donosi u Vrnjačku Banju. Senidah će kao i prethodne godine “zapaliti” publiku i prirediti spektakularnu završnicu festivala. 

Lovefest SOLD OUT! 

Lovefest je ove godine u potpunosti rasprodat jedan dan pre početka. Organizatori su najavili da će biti moguće da se kupi još samo mali ograničen broj ulaznica na ulazu u festival u Vrnjačkoj Banji. 

Zamena narukvica danas od 17h 

Za sve oni koji žele da izbegnu gužve i čekanje u redovima, zamena narukvica dostupna je već danas od 17h na prostoru ispred glavnog ulaza u festival. Festivalske kapije otvaraju se sutra u 20:30h, a na Lovefest biće moguće da se uđe do 02:00h posle pono

Cirkusfera već danas od 19:30h 

Osim već dobro poznatog muzičkog programa, u okviru petnaestog izdanja festivala svoju zonu imaće i čuvena CirkobalkanaPod sloganom #ŽiviCirkus Cirkusfera Lovefest predstaviće i približiti posetiocima sve odlike savremenog cirkusa kroz predstave, specijalne tačke i radionice. Već danas od 19:30h sve posetioce očekuje predstava „Haos kabare“, a broj mesta je veoma ograničen. Osim toga tokom tri festivalska dana, publika Lovefesta imaće priliku da prisustvuje brojnim radionicama i tačkama savremenog cirkusa. 

Avatar photo

Autor: Igor