Sutra počinje prodaja festivalskih ulaznica za EXIT 2022, prvi hedlajneri Nick Cave & The Bad Seeds i Boris Brejcha!

 Sutra počinje prodaja festivalskih ulaznica za EXIT 2022, prvi hedlajneri Nick Cave & The Bad Seeds i Boris Brejcha!

Ranije nego ikada počinje prodaja četvorodnevnih ulaznica za EXIT festival!

Za izdanje 2022 već su objavljeni prvi hedlajneri – veliki Nick Cave i njegovi The Bad Seeds nastupiće na glavnoj bini 8. jula, a na Dance Arenu stiže moćni Boris Brejcha. Četvorodnevne i jednodnevne ulaznice za 8. jul su u redovnoj prodaji od sutra u podne na exitfest.org, kao i na prodajnim mestima i online stranicama Gigs Tix-a.

Festivalski kompleti mogu se kupiti po ceni od 6.490 dinara, i uz popust od 60 odsto. Jednodnevne ulaznice za petak, 8. jul, kada nastupaju Nick Cave & The Bad Seeds dostupne su po poklon cenama, sa preko 40 odsto popusta. Cena regularnih jednodnevnih ulaznica je 2.990 dinara, fan pit ulaznice su dostupne po ceni od 3.990 dinara, a VIP po ceni od 12.000 dinara. Ove ulaznice se mogu kupiti iskIjučivo online na stranicama Gigs Tixa, a zalihe po ovim cenama su izuzetno ograničene.

Kralj alternativnog rocka Nick Cave sa svojim bendom The Bad Seeds i velikan elektronske scene Boris Brejcha prvi su potvrđeni hedlajneri 21. izdanja EXIT festivala, koji će biti održan od 7. do 10. jula 2022. godine na Petrovaradinskoj tvrđavi. Jedan od najoriginalnijih i najuticajnijih bendova na svetu, predvođen rock propovednikom zagrmeće sa glavne bine festivala u petak, 8. jula, dok će utemeljivač high tech minimal techna i jedan od apsolutnih miljenika klupske publike nastupiti na Dance Areni.

Ovogodišnji EXIT, koji je posetilo više od 180.000 ljudi, bio je prvi veliki internacionalni muzički festival koji se održao od početka pandemije! Neki od najvećih svetskih medija, od britanskih BBC-a, Guardiana IQ Mag-a, preko američkih BillboardaVeriety-a i Pollstar-a, izveštavali su o festivalu koji je ponovo ujedinio posetioce i izvođače, i označio početak oporavka festivalske i muzičke industrije. 

Avatar photo

Autor: Igor