Sutra počinje prvi Smirnoff Illuminato Lovefest Fire :: Pogledajte šta najpoznatiji srpski di-džejevi kažu o vatrenoj bini festivala ljubavi

 

Prošle godine su imali prilike da nastupaju na njoj, a ove godine vas pozivaju na prvu Smirnoff Illuminato Lovefest Fire žurku u Beogradu! Najpoznatiji srpski di-džejevi govorili su o svojim nastupima na Lovefest Fire Stage-u i pozvali sve ljude da 13. marta dođu u Hangar.

Pogledajte šta vam poručuju Marko Nastić, Dejan Milićević, Marko Milosavljević i Lea Dobričić! 

Joris Voorn i Secret Cinema na vatrenoj bini

Prva Smirnoff Illuminato Lovefest Fire žurka biće održana sutra u Hangaru, luka Beograd, a ulaz u Knežopoljskoj 3 biće otvoren od 22h.

Glavna zvezda žurke, koja će predstaviti najveću binu festivala ljubavi iz Vrnjačke Banje je Joris Voorn, jedan od najpoznatijih holandskih di-džejeva i producenata. Njemu će se pridružiti di-džej Secret Cinema, dobitnik nagrade za najboljeg holandskog producenta, publici poznat po hitu “Timeless Altitude”. Domaća podrška ovog puta biće dvojac Ivan Radojević i Luka Vuković, kao i Predrag Petković a.k.a. di-džej Mene.

Rasprodate sve karte

Ulaznice za Smirnoff Illuminato Lovefest Fire žurku su rasprodate, a mali broj karata biće dostupan na ulazu.

Organizatori podsećaju sve vlasnike Membership kartica da sa sobom na uvid ponesu i lične karte i preporučuju da posetioci dođu ranije kako bi izbegli gužve ispred ulaza. 

Da podsetimo, Lovefest Fire je glavna i najveća bina festivala ljubavi. Fire Stage je prošle godine ugostio najveće muzičke zvezde među kojima su Jeff Mills, James Zabiela, Robert Hood, Kenny Larkin, Mark Knight, Finnebassen, Tom Trago, kao i domaće velikane kao što su Marko Nastić, Lea Dobričić, Marko Milosavljević i mnogi drugi.

Deveto izdanje Lovefesta će ove godine biti održano od 6. do 8. avgusta u Vrnjačkoj Banji, a lista izvođača će biti poznata sredinom marta. 

Avatar photo

Autor: Igor