Sutra tehno spektakl u Spensu! Green love festival otvara novu sezonu žurki!

Sutra u Novom Sadu tj. tačnije u Spensu će se održati još jedan Green Love Festival na kojem će zvezde večeri biti Stefano Noferini, Mladen Tomić, Kristijan Molnar i Vladimir Aćić.

Zajedno će ova sjajna ekipa otvoriti novu sezonu Green Love žurki koja će trajati cele godine, a već su najavljena imena kao što su ANNA, Dj Lea Dobričić, Petar Dundov, Metodi Hristov i mnogi drugi.

Stefano Noferini dolazi iz Italije i jedan je od omiljenih evropskih party makera. Napravio je nezaboravne žurke širom Evrope, na mestima kao što su Love Parade u Berlinu gde je oduševio preko 800 000 klabera, Space Ibiza, Ministry of Sound u Londonu, Space Miami, Pacha London, Mystic Garden u Amsterdamu i mnogim drugim. Nakon što je 2010. njegova pesma “Push N Pull”, koju je radio sa Silvijom Tosun, dospela na 1. mesto Billboard Dance Club Songs liste, Stefano je počeo da niže prestižne nagrade kao što su dve Beatport-ove nagrade 2010. i 2011. za “Umetnika godine“,IDMA nagrada za “Najbolju Minimal Techno traku” za “Goes On“ koju je radio sa Umekom i druge.

Uz Noferinija, 12. marta nastupiće i Mladen Tomić, osnivač sada već čuvene etikete Night Light Records koji je nastupao na žurkama širom Evrope (Nemačka, Španija, Holandija, Francuska, Austrija, Češka, Italija, Slovenija, Engleska, Škotska, Mađarska, Bugarska, Belgija i td), Amerike (SAD, Kolumbija, Meksiko, Kostarika) i Kanade, kao i na mnogim velikim festivalima širom sveta. Pravu rejv atmosferu na SPENSu napraviće i Kristijan Molnar i Vladimir Aćić, miljenici publike širom Srbije i regiona.

Ulaznice za prvu žurku, 12. marta mogu se nabaviti po promo ceni od 690 dinara, a Green Card po ceni od 990, 1490 i 1990 dinara, na prodajnim mestima Gigs Tixa i na www.gigstix.com .

Više informacija na oficijalnom facebook eventu klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor