Švedska techno legenda u Svemiru – Cari Lekebusch

 

Muzički label Lucky Light LTD predstavlja treću po redu Limited Edition žurku u Svemirskoj kafani! Ovoga puta beogradski klaberi će slušati nastup legendarnog techno muzičara I Dj-a iz Stokholma.  

Cari Lekebusch je prisutan na muzičkoj sceni od rane mladosti, prešavši put od sakupljanja ploča do techno zvezde! Vodi svoj label pod imenom H. Productions (aka H-prod) i još od 90.ih sarađuje sa imenima poput Adam Beyer-a, Robert Leiner-a, Alexi Delano-a, Thomas Krome-a, Jesper Dahlbäck-a, Joel Mull-a, Mark Williams-a itd.

 

 

Cari stvara i pod mnoštvom alijasa, a njegov zvuk je eksploracija različitih žanrova – najviše hip-hopa I elektronike. Njegove trake izdaju veliki labeli poput Adam Beyer-ov Code Red, Truesoul, Drumcode, Jericho, Corb, Loop/Plumphouse, Svek…Nastupao je u svim poznatim techno klubovima I festivalima širom sveta I može se reći da je sa nekoliko kolega zaslužan za popularnost švedskog techno zvuka.

Koncept žurke je ekskluzivnog karaktera, što znači da će Cari nastupati pred manjom publikom u intimnijoj atmosferi i verujemo da će biti fenomenalan!

Domaća podrška – Speedy I TomaTek!

 

 

Avatar photo

Autor: Igor