SVEMIRSKA KAFANA NAM SPREMA VRHUNSKI VIKEND

 

Ovog TECHWRTKA u kafani je veliko slavlje. Predragu Janusu je rodjendan i tim povodom okuplja svemirsku ekipu! Ulaz je besplatan, a ekipa najvrelija!

CETVRTAK

U petak je Belgrade Afterhours u svom origanalnom sastavu (Pion/Mancha/MarkPanic), a oni će vam ovom prilikom predstaviti jedan od najkvalitetnijih i najoriginalnijih sastava na underground sceni Srbije.

HYDE&SICK su momci koji pale inostrane etikete svojim razornim tech house-om i house zvukom. Izdajući za etikete Guesthouse, Estrada, privukli su pažnju i stekli poštovanje svojih kolega iz zemlje i sveta, a pored toga su se pojavili i na jednoj od najjacih etiketa u underground muzici „Minus“, na kompilaciji Richie Hawtin presents Enter.Ibiza 2013.

PETAK

Posle četiri odlične žurke pod imenom “Techno night show” o kojima se i dan danas priča, na red je došla i peta žurka koja će biti održana u Svemirskoj Kafani (na reci Savi, sa novobeogradske strane). Za pultom će se naći četiri dobro poznata vrhunska DJ-a Vid Marjanović, Mark Dee Jack, Toma Tek i Sale L! “Na vama je klaberi i poštovaoci tehno zvuka da dođete i da se dobro provedete, a na nama da priredimo vrhunsku zabavu!” poručuju iz kafane. Cena karte za ovaj događaj do ponoći 200din, posle ponoći 300din.

SUBOTA

Avatar photo

Autor: Igor