{。^◕‿◕^。} (◕^^◕) ✖✗✘♒♬✄ ✂✆✉✦✧♱ ♰♂♀☿❤❥ ❦❧ @ Svemirska Kafana

 
Ovog petka Svemirska kafana ce po prvi put ugostiti Seriala i Milana Bogdanovica koji dolaze iz susjedne Bijeljine. Nedavno su potvrdu svog dugogodisnjeg rada imali na Exit festivalu.
 
Pored njih tu je i sjajni Desaturate kojeg su 2 najaktuelnije radio stanice Proton i Frisky proglasile za “Artista sedmice” i emitovali njegove mixeve koje mozete poslusati ovdje:
https://soundcloud.com/desaturatemusic
 

Intro:
Picthwise (Godja + Addy J):
http://old.hulkshare.com/qe5ij6ujdrls
 
 
Desaturate / Sound Avenue :
https://soundcloud.com/desaturatemusic
Desaturate (Janko Dragovic) je DJ/producent koji iza sebe ima veliko iskustvo u muzickoj sceni. Mnogima upucenim u progressive/house/techno zvuk poznat je kao jedan od clanova Progress Inn, a od nedavno radi i solo kao Desaturate. Posle 15 godina provedenih u Australiji gde je svirao na mnogim festivalima i u mnogim klubovima podrzavajuci svetske zvezde kao sto su Hernan Cattaneo, Guy J, Sasha, James Zabiela, Timo Maas i mnogi drugi, on se vraca u Srbiju sredinom 2013. Od tada zabavlja i ljude u nasem regionu sa svojim unikatnim zvukom koji ne prati specificne zanrove vec se jednostavno fokusira na kvalitetnu muziku.
<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>
 
SERIAL / Garofalo
https://soundcloud.com/serialdj
Serial i Garofalo su pseudonimi koji predstavljaju dvije različite muzičke strane jednog artista koji zivi u Bijeljini i DJingom se bavi vise od 6 godina. Sa jedne strane voli da pusta underground Techno zvuk po kojem je prepoznatljiv, dok sa druge strane voli duboke i progresivne melodije.
Vodio je emisiju Freaks Show na Fnoob radiju 2009. godine gdje je ugostio: Steve Parkera, Alan Fitzpatricka, Fidelty Kastrow…
Svoj prvi EP “Parallelo” je potpisao 2013. za Portugalsku izdavačku kuću Materia Nigra za koju sprema i nova izdanja.
Do sada je nastupao u klubovima širom regiona i na festivalima kao sto su BiH Beerfest i EXIT sa kolegama: Forest People, Faktor X, Adwarf, Mirko Lazarevic, Sinisa Lukic, Miroslav Pavlovic, Locust, Daniel Fritz, Danijel Savic, Milan Bogdanovic, Mtech, Alex Bex, Luka Vukovic & Ivan Radojevic i mnogi dr.
<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>
 
Milan Bogdanovic / InsomniaFm :
https://soundcloud.com/milanbogdanovic
Milan Bogdanović je rodjen 1982. godine u Tuzli (BiH), sada živi u Bijeljini (BiH).
Svijet elektronske muzike počinje da istražuje krajem 90ih (slušajući bendove poput Crystal Method, Chemical Brothers, Daft Punk, Moby) i kasnije otkriva da je techno kultura logičan nastavak rock’n’roll kulture koju izuzetno poštuje. Odlikuje ga ozbiljan pristup muzici, a njegove setove karakterišu progressive house i progressive techno koje često kombinuje sa deep house ili techno elementima. 
Već treću sezonu je aktivan na InsomniaFm radiju, gdje uspješno prezentuje svjež progressive house zvuk u autorskoj emisiji „Find Yourself“, u kojoj je ugostio i artiste poput Deepfunk, Matias Chilano, Micrologue, Cream, Max Cue, D-Formation, Loquai…
Prvi DJ nastup je imao 2012. godine na Love Fest-u u Vrnjačkoj Banji, koji je jedan od značajnijih festivala u regionu, a kasnije posebno ističe nastupe sa izvodjačima kao što su: Robert Babicz, Petar Dundov, James Zabiela, Vladimir Aćić, Marko Milosavljevic, Galamgia, Sarmati, Black Acid, Siniša Lukić, Danijel Savić, Serial.
Avatar photo

Autor: Igor