Svemirski vikend

PETAK 21.3.2014. od 23h

AZTEC SUN
 
Ovog posebnog petka osvrnućemo se na činjenicu da su Asteci među nama. Iako nas u školama uče da je reč o jednoj izgubljenoj kulturi, mi znamo bolje! 
Nama je savršeno jasno da Asteci nisu izumrli nego su se jednostavno preselili u svemir. Pošto naša kafana sarađuje sa većinskim brojem galaksija, Asteci nam dolaze u goste.
Kako je prisutnost izvanzemaljskih sila uvek genijalno zamaskirana, skrećemo vam pažnju da je sve o čemu govorimo istina i da se skriveni dokaz za opštu prisutnost Asteka na planeti krije ovog puta u činjenici da svaki od dj-eva na lajnapu ima u okviru svog imena slovo A! —–razmislite o tome!!!
 
Dokaz:
 
 
MAtijA MedenicA b2b MeteorA 
 
Andreja Z
 
LukA Vuković (TechTide)
 
StefAn Albaneze (TechTide)
 
+speciAl guest
 
 
ulaz do ponoći free, posle 200
 
 
SUBOTA 22.3.2014. od 05h
BELGRADE AFTERHOURS
 
Ritualni after, za zvanični početak proleća uz savršene trake koje nam vrte naši divni dečki Mancha i Dj MarkPanic! Hajde da slavimo ovo proleće, jer toliko smo ga želeli, hajde da popijemo jutarnju kaficu dok sunce izranja iz reke, hajde da hemijski odreagujemo na sunčanom densfloru!
 
Mancha / A Must Have / Mirabilis / Re-Start 
 
Mark Panic / WF / USB / Re-Start
 
upad 200 din
 
 
SUBOTA 22.3.2024. u 23h
KULTURA predstavlja Tehno Maraton
 
KULTURA se odnosi na celokupno društveno nasleđe neke grupe ljudi, to jest na naučene obrasce mišljenja, osećanja i delovanja neke grupe, zajednice ili društva, kao i na izraze tih obrazaca u materijalnim objektima.  Ona, sama po sebi, razdvaja ljude od drugih vrsta, jer ih odvaja od biološki determinisanih nagona i uči veštinama prihvatanja načina ponašanja u određenom društvu. Osnovno značenje reči KULTURA potiče od latinske reči cultus, u značenju, obrađivanje, gajenje, negovanje. To vodi do zaključka da je kultura sve ono što je čovek stvorio svojim radom, a u svrhu održanja, poboljšanja i napredka ljudske vrste! 
 
 
    IZVODJACI 
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 
 
  
 
SPEEDY / Lucky Light / Pornographic Recordings
 
MIHAJLO / Black Noise Records / Hear it. Feel it. Move it. 
 
BOJAN VUKMIROVIC / Concrete Djz / Concept
 
ALEXANDAR IVKOVIC / Desolat / Tehnika 8×8
 
 
Cena ulaznice: 200din pre ponoći, posle 300din
Avatar photo

Autor: Igor