Svemirski vikend

četvrtak 13.3.2014. od 23h

Tehno Mudrosti
 
△ MUDROST ( /, Edit:Tehno)
 
 
 
Nastavljamo Mudri Tehno cetvrtak na kome vam predstavljam svezhu muziku i promoe koji mi svakodnevno pristizu od raznih izdavachkih kuca sa kojima saradjujem. Kroz Tehno mix dodirujemo sfere Ambijenta, Chilla, Industriala i Elektra, a hipnozom uma kroz ples dolazimo do spoznaje neuhvatljivog.
 
___________________________________________________
 
/Mudrost// je pojam koji označava duboko znanje, uvid, dobro rasuđivanje. Ljudi koji teže Mudrosti nazivaju se filozofima (gr: filia – ljubav, sofia – mudrost). Onaj ko se okreće Mudrosti nalazi vremena za duhovno usavršavanje, ne dopuštajuci da ga “progutaju” zahtevi prakticnog života.
 
 
Pocetak 23h <> Ulaz besplatan
 
 
 
Petak 14.3.2014. od 23h
 
SAVE the DRAMA for YOUR mama!
 
Inspirisani osećanjima i događajima u svačijim životima, pravimo žurku u cilju promovisanja duhovne repatice koja poručuje : Drami svojoj mami!!!
 
Drama nije zdrava, drama tvoja mama, mami drami ejj 😀
 
Izaslanici ovog filozofskog načela u petak 14.3. biće gospoda koja su poznata po svom bezpaničnom i antidramatičnom pristupu životu-
 
——————————————————————————
 
Soft 85 / Sleazy Deep [MNE]
 
Pion / TesseracTstudio
 
John Jogurt / Get Physical / Mad Mole
 
Mancha / A Must Have / Mirabilis / Re-Start
 
MarkPanic / WF / USB / Re-Start
 
——————————————————————————
 
ulaz do ponoći free, posle 200 bezbrižnih dinara
 
 
U subotu 15. marta u klubu Svemirska Kafana u Beogradu (Ušće bb) gostuje Dj Bruno Gauthier, poznatiji pod imenom Lady B. Već smo pisali o ovoj žurci, tako da možete videti NAJAVU i INTERVJU klikom na neki od linkova.
 
 
 
Avatar photo

Autor: Igor