Svemirski vikend

SREDA 23.7. 18h

Plutajuća Sreda
 
Draga ekipa, ovoga leta i sreda je postala deo svemirskog vikenda! 😀 Uveli smo novi letnji eksperimentalni koncept u formi matinea – plutanje, talasanje, transcedentalno žurkanje uz neke malko drugačije, naravno mnogo lepe, muzičke žanrove. Slušaćemo IDM * Downtempo * Triphop * Chillout * Autonomic * Dub * Funk * Jazz sa Vidom i Float-om i  njihovim specijalnim gostima!
Vidimo se sredom!
 
Startujemo svake srede u 18h!
 
Line up:
 
Vid Marjanovic
 
Float   
 
+ GOSTI !
 
Ulaz Free 🙂
 
 
ČETVRTAK 24.7. 23h
Panike Bez!
 
Ovo je jedan od mnogih iskuliranih, optimističnih i nasmejanih svemirskih četvrtaka – ovo je PANIKE BEZ! Domaćin (i muzički vodič) je autostoper kroz galaksiju i NoStress Guru, poznat po svojoj nehejterskoj i nesmrštenoj facijalnoj ekspresiji – DJ MarkPanic (ReStart, Wf, UsB) i njegovi ortaci saputnici 😛 Ovog četvrtka bespaničnog  specijalni gosti su: 
 
——————————————————————————-
 
Sharky / Dynamica (music)
 
Aleksandar Petrovic / Mamolo Inc
 
——————————————————————————-
 
Links:
 
 
 
PETAK 25.7. u 23h
Tech This Out Vol.9
 
Nova epizoda serijala Tech This Out! Svaki do sada je bio poseban, a ovaj će biti najposebniji – deveti po redu AUDIO VISUAL EXPERIENCE BIRTHDAY SPECIAL!!!!
 
Imaćemo priliku da čujemo i vidimo 3h, 3 deck set – posebno odabranog najfinijeg Techno i Tech House zvuka kojim ce Marko obeleziti 30ti rodjendan!  
 
Svemirsku kafanu ponovo šaramo drugačijim bojama i najbitnije od svega – na stage-u je ekipa koja obećava sjajan provod! 
 
Ulaz FREE<00h<200 RSD
 
Line Up:
 
Dj Dovla aka Pion 
 
Dr.ADJI
 
Predrag Janus
 
Mark Dee Jack
 
 
SUBOTA 26.7. 23h
Summer Tech Special
 
02. novembra prošle godine pokrenuli smo novu zabavu pod imenom “Tech Special”! Do sad su odrađene dve žurke koje su prošle veoma zapaženo na kojim su radili dj-evi Boža Podunavac, Luka Concrete, Kristina Lalić i Sale L. 26. jula pravimo novu zabavu u skladu sa godišnjim dobom pod nazivom “Summer Tech Special” u Svemirskoj Kafani koja je smeštena na reci Savi, sa novobeogradske strane. Za pultom će se naći četiri dobro poznata DJ-a koja su uveliko prisutna na našoj klubskoj sceni. Na vama je poštovaoci elektronske scene da dođete i da se dobro provedete, a na nama da priredimo vrhunsku zabavu! Uzdravlje svima… 🙂
 
Line up:
Sale L
Miloš Vujović 
Luka Vuković 
Ivan Radojević
 
Cena karte do ponoći 200din, od ponoći 300din
Vidimo se! 😉
Avatar photo

Autor: Igor