SVEN VÄTH I UNDERWORLD ŽELE ODRADITI 12-SATNI BACK2BACK DJ SET!

 

Sven Väth i Underworld nedavno su seli zajedno za potrebe snimanja Mixmag Originals videa, te su razgovarali o svemu – od vinila i Ibize do maratonskih DJ setova. Naime, Sven je pokrenuo razgovor o dugotrajnim DJ setovima te je zaključio: “Nakon šest sati zabava počinje. Nakon 12 sati, stvari postaju stvarno zanimljive.” Ta izjava navela je Karla Hydea iz Underworlda da predloži zašto ne bi “odradili zajednički 10 ili 12-satni set”.

Sven je ujedno objasnio da je pokretačka snaga muzike ta koja ga provlači kroz setove bez da se umori. S njim se složio i Hyde koji je rekao kako svoju nadaleko poznatu energiju crpi već iz prvog beata na početku svog DJ seta. Inače, ovi velikani plesne muzike poznaju se još od 1994. godine, a u razgovoru su se prisetili mnogih zajedničkih dogodovština kao i međusobne ljubavi prema technu.

Sven je govorio o tome kako je znao vrtiti Underworldove stvari poput “Born Slippy” i “Rez” u svom, sada već propalom frankfurtskom klubu Omen. “Bili su to omenski klasici”, otkrio je britanskom plesnom dvojcu, navodeći da “nije bilo noći bez barem jednog njihovog hita“.

Celi razgovor pogledajte u nastavku.

IZVOR: Mixmagadria.com

Avatar photo

Autor: Igor