Sven Vath otvara jubilarno izdanje Lovefesta! Čuvena Cocoon familija prvo veče na vatrenoj bini

 

Sven Vath je muzički vizionar i čovek koga ne treba posebno predstavljati. Osim što je di-džej kome se pripisuje uspon elektro scene i jedinstveni muzički pristup, Vath je poznat po svojoj izdavačkoj kući Cocoon Records u okviru koje već decenijama unazad razvija talente izvođača koje upoznaje širom sveta. Njegova više nego uspešna di-džej karijera duga je više od tri decenije, a ovog leta na Lovefestu dolazi sa izvođačima za čiji je uspeh sam odgovoran.

 

Ilario Alicante, Daniel Stefanik i Markus Fix uz Papa Svena  

Jedan telefonski poziv od Sven Vätha promenio je njegov život, i zato ovog leta imamo čast da đuskamo uz zvuke “child prodigy-ja”, Ilarija Alicantea. Zaljubivši se na prvi pogled u house muziku i hiljadu njenih nijansi, prelazeći od latino-hispano do minimal-elektro zvuka, posvetio je svoj produkcijski stil samo ovim ritmovima. Još jedan Cocoon izvođač, Daniel Stefanik, doživeo je svoj bum u kasnim 90-tim, a sada, deceniju kasnije, istorija se ponavlja. Njegova muzika je ispunjena dubokim i višedimenzionalnim temama, sa fuzijom dub i Detroit zvuka. Markus Fix je pionir Cocoon porodice i jedan od svetski poznatih producenata. Dok pušta, često na sceni kombinuje “sveto trojstvo” – deephouse, techhouse i minimal-techno. Osim toga što bi voleo da postane muzički kralj, Markus takođe ima želju da živi kao Samuraj godinu dana i nauči borilačke veštine.

Prve festivalske noći Cocoon familiji će se pridružiti i Vlada Janjić, jedan od di-džejeva koji je devedesetih stvorio domaću elektro scenu, koju i danas oblikuje svojim velikim muzičkim uticajem. Zato i od njega ne očekujemo ništa manje od još jedne muzičke lekcije za pamćenje.

Kupite karte na rate

Svim posetiocima koji žele da budu deo najvećeg do sada i jubilarnog izdanja Lovefesta, organizatori su omogućili kupovinu karata na tri rate, a ponuda važi i za akciju u okviru koje možete kupiti tri karte i četvrtu dobijate besplatno. Ulaznice se mogu naručiti na kućnu adresu putem sajta www.lovefest.rs.

Avatar photo

Autor: Igor