Sven Vath za 40 godina rada kao DJ dobio bronzanu ručnu skulpturu!

 Sven Vath za 40 godina rada kao DJ dobio bronzanu ručnu skulpturu!

Već 40 godina “Papa” Sven Väth stoji iza gramofona i uvek nas je očarao. Oduševljeni smo što je nedavno najavio ne samo svoj prvi singl u 15 godina (“Celebrate”), već i novi album pod nazivom “Catharsis”.

Svetski priznati ambasador elektronske muzike i kum svih nemačkih techno DJ-eva slavi 40 godina DJ magije, a Robert Johnson ga slavi i časti na vrlo poseban način.

Njegova desna ruka od livene bronze postavljena je na prekrasnom mramornom bloku, ručno izrađena u umetničkoj livaonici na najtradicionalniji način koji se može zamisliti. Tokom proizvodnog procesa, Väth je morao umočiti ruku u kalup napunjen silikonom, oponašajući jedinstveni položaj ruke koji također zauzima pri puštanju na gramofonima.

Nije loše, zar ne? No, ako se želite domoći ovog veličanstvenog komada, trebali biste požuriti, jer će biti dostupan za narudžbu tek u sledećih 40 dana. Svaka skulptura je ručno izrađena, numerisana i dolazi sa sertifikatom. Jedan primerak košta 1981 eura. Više informacija možete dobiti klikom ovde.

IZVOR: Klubskascena.hr

Avatar photo

Autor: Igor