Svetom odjeknula vest da je Miller Lovefest prvi festival koji će biti održan u Evropi

 Svetom odjeknula vest da je Miller Lovefest prvi festival koji će biti održan u Evropi

Najava da će Miller Lovefest biti održan od 6. do 8. avgusta nenadano je obišla brojne svetske medije, jer je festival ljubavi prvi elektronski muzički festival koji će biti održan ove godine u Evropi.

Kako izveštavaju britanski, španski, pa i australijski mediji, za sve ljubitelje muzike lađe još uvek nisu potonule, i svoj tračak nade za dobar provod mogu pronaći Miller Lovefestu, koji sa oduševljenjem očekuju svi klaberi širom sveta. 

Kako navode iz organizacije, karte za ovogodišnji Miller Lovefest već su poslate na čak tri kontinenta, a najave u svetskim medijima dokaz su da se ipak dobar glas daleko čuje.

Najbolji regionalni festival obradovao je svoje fanove i najavom prve polovine line up-a i tako već osvojio srca mnogih, a da nas u Vrnjačkoj Banji i ove godine očekuje garantovano dobar provod, obećava i činjenica da svetski poznata imena tek treba da budu objavljena u danima pred nama. 

Kontinualna prodaja ulaznica

Posle limitirane prodaje od samo 1.000 karata, Lovefest je obradovao sve fanove i otvorio kontinualnu prodaju promo karata. Za one koji još uvek nisu obezbedili svoju ulaznicu za ovogodišnje izdanje, ostalo je još malo vremena, i to mogu uraditi putem sajta www.lovefest.rs , kao i svim poslovnicama tickets.rs ili Gigstixa. Cena za regularnu ulaznicu iznosi 34 evra, VIP iskustvo mogu obezbediti za 69 evra, dok akcija, gde za tri kupljenje, četvrta se dobija gratis, iznosi 102 evra.

Avatar photo

Autor: Igor