Svetska DJ zvezda DANNIC stiže u Novi Sad na splav Cristal!

Svetska DJ zvezda DANNIC stiže u Novi Sad na splav Cristal!

Svetska DJ zvezda i jedan od najpoznatijih mejnstrim dj-eva, holandski DJ Dannic, koji je jako dobar prijatelj i blizak saradnik jednog od najpozatijih dj-eva u svetu – Hardwella, nastupaće na splavu Cristal sa početkom od 19h. 

Dannic, jedan od najperspektivnijih DJ-eva i producenata iz Holandije, poreklom iz malenog grada Brede, rodnog grada mnogih DJ-eva poput Hardwell-a i Tiesta, probio je svoj put do slave davne 2013. godine sa #73 plasmanom na eminentnoj DJ Mag Top 100 listi. Započeo je svoju karijeru sa izdanjima za Hardwellovu izdavačku kuću Revealed Recordings, a početkom 2016. godine osnovao je svoju izdavačku kuću FONK Recordings sa ciljem da promoviše mlade talente i pomogne im u izgradnji karijere.

arakterističan zvuk koji ga definiše prožima se kroz pesme “Blueprint”, “Radical”, “Blaze” kao i njegova novija izdanja na label-ima poput Spinnin’ Records i sl. Od vokalnih traka, poznate su “Dear Life”, kao i “Survivors” i “Chase the Sun”, kolaboracije sa Hardwell-om koje broje milionske preglede i streamove. Poznat po svojim dinamičnim nastupima, Daan Romers (Pravo ime) dominira kako po najpoznatijim svetskim festivalima tako i gradskim klubovima po celoj planeti. Ultra Music Festival, Tomorrowland, Electric Daisy Festival, TomorrowWorld samo su neki od festivala na kojima Dannic nastupao u svojoj desetogodišnjoj DJ karijeri.

Sav info u vezi ovog gostovanja i kako do rezervacije možete dobiti na broj telefona: +381 64 8200 607 & +381 64 1091 000. 

Facebook profil splava Cristal klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor