SVETSKE ZVEZDE RICARDO VILLALOBOS, THE MARTINEZ BROTHERS, SONJA MOONEAR I JACKMASTER PRIREDILI ZAGREBAČKOJ PUBLICI NOĆ ZA PAMĆENJE

 

Ove subote održalo se drugo i vrlo uspešno izdanje #WELOVESOUND festivala na zagrebačkom jezeru Jarun. Kiša nije obeshrabrila hiljade posetioca drugog izdanja #WELOVESOUND festivala u plesu cele noći.

Zagrebačka publika bila je opet odličan domaćin i još jednom dokazala kako je Zagreb na odličnom putu u povratku svoje titule europske party destinacije.

Hiljade posetioca iz cele Hrvatske, regije, zemalja Europe i Velike Britanije, pa čak i iz Dubaija, plesalo je na Jarunu uz muziku jednih od najaktualnijih zvezda svetske elektronske scene danas. Od 18h posetitelji su uživali uz plesne ritmove Ricarda Villalobosa, The Martinez Brothers, Sonje Mooner, Jackmastera i domaće podrške Slavena Tušeka Pipsa do ranih jutarnjih sati. Festival je završio afterpartyjem u klubu Best gde su nastupili hrvatski izvođači Mariano Mateljan, Andrea Ljekaj, ali i jedna od najcenjenijih žena elektronske scene danas – Sonja Moonear.

Organizatori WELOVESOUND festivala su se putem socijalnih mreža zahvalili svim posetiteljima koji su došli podržati ovogodišnji #WELOVESOUND festival i pozvali ih na svoj sledeći događaj, 6. rođendan Sonus festivala na Pagu. Ovaj, prema izboru fanova proglašen dve godine zaredom najboljim hrvatskim festivalom i jedan od 15 najboljih svetskih techno festivala ove godine će se održati od 19. do 23. avgusta.

Videi sa eventa se mogu naći na nasim socijalnim mrežama:

Facebook: https://www.facebook.com/insoundwetrust/

Instagram: https://www.instagram.com/welovesound/  

 

Avatar photo

Autor: Igor