SVI ZAJEDNO DO EVROVIZIJE! Ujedinjena klabing scena Srbije vodi Gramophonedzie do pobede!

 SVI ZAJEDNO DO EVROVIZIJE! Ujedinjena klabing scena Srbije vodi Gramophonedzie do pobede!

Najjači smo kada je najpotrebnije! Konačno klabing scena Srbije ima svog predstavnika na Beoviziji i mogućnost da jedna pesma iz našeg sveta ode na Evroviziju. Mišljenja smo da svi zajedno možemo da odvedemo Gramophonedzie do pobede.

Pesma „Počinjem da ludim“ je nastala iz zajedničke ljubavi Marka Milićevića Gramophonedzie (Gramofondžije) i Maat Bandi (Milane Popović) prema d’n’b muzici i originalno je napisana na engleskom jeziku pod nazivom „Speed me Up“, što će publika imati prilike uskoro da čuje pored srpske verzije. 

Pesma govori o opštem problemu u ljubavnom odnosu jer opisuje do koje mere i na koji način naša prošlost i bivše ljubavi utiču na neke nove priče i nove veze koje započinjemo. Svako iskustvo koje steknemo nas menja i pitanje je koliko smo toga svesni. Poruka je da ne dozvolimo sebi da nam prošlost poruši budućnost, kao i da osvestimo koliko je teško naći partnera, a posebno pravu ljubav jer svako od nas nosi neke svoje ožiljke. 

Iako je u pitanju tvrdji zvuk, pesma je vrlo komercijalna, vesela i prepuna energije, želje da verujemo i da se prepustimo zagrljajima, što nam svima nedostaje u ovo vreme. Može se, slobodno, reći da je ova pesma vrhunac saradnje Milane i Marka.

Pratite nas redovno u narednim danima u vezi novih informacija kada je u pitanju Beovizija i kako da odvedemo svi zajedno Gramophonedzie na Evroviziju!

Avatar photo

Autor: Igor