Tauten Ekipa TKNO i Andrew Meller zvezde prve večeri Reflekt festivala!

 

Kada pomislite na Novi Bečej koja je vaša asocijacija? Mi ih svakako imamo mnogo! Mi Vam možemo ispričati svašta ali to se nikada ne može porediti sa osećajem kada posetite našu malu varoš.

Novi Bečej je predivna varoš sa oko 13000 stanovnika. Ali mi nismo obični ljudi. Nas povezuje ljubav prema druženju, dobroj hrani i piću, ljudima i pre svega životu. To je razlog zašto se svako ko svrati u našu varoš oseća kao kod svoje kuće. Ono što Novi Bečej čini takođe prepoznatljivim su i brojne manifestacije. Velikogospojinski dani su jedna od najposećenijih manifestacija u Srbiji.. Za to vreme našim kejom, koji je proglašen za najlepši kej Srbije prođe preko 200.000 ljudi. Ali, ne…ne brinite! Mi želimo da Vas iznenadimo! Spremili smo nešto i za ljuibitelje elektronske muzike I klabinga!

Sa ponosom predstavljamo REFLEKT FESTIVAL! Drugi po redu Reflekt festival održaće se u Novom Bečeju 18. i 19. Avgusta 2017.Očekuje vas niz fenomenalnih izvođača Avgustin, Andrew Meller, TKNO, Wet Dreams ,GABRIEL GRANT, Lazy Bug, KID, Daniel Fritz, Mark Myself, b2b, Shon, Minitronik I Daniel Prehoffer. Osim što možete očekivati kvalitetan muzički program, na Reflekt festivalu moći ćete da uživate u prirodnim pejzažima od kojih zastaje dah. Reka Tisa će upotpuniti ovaj festival svojom lepotom, a posetioci će moći da uživaju u svim njenim čarima.

Verujemo da ćete se osećati kao da ste na nekoj egzotičnoj destinaciji jer od festivalskog prostora , samo nekoliko metara će vas deliti od vode, u kojoj se posle napornog đuskanja možete rashladiti. U sklopu festivalskog prostora, Novobečejci i svi gosti festivala, imaće prvi put priliku da uživaju u hrani koju je pripremio Novosadski renomirani restoran brze hrane Toster Bar.

Avatar photo

Autor: Igor