Tech house spektakl Evil Eddie Richardsa & Happy people-a, dolaze Derrick May & Marcel Dettmann

Eddie Richards i Terry Francis, koji važe za kumove tech-house-a ali i začetnike cele scene u prestonici Engleske, radili su zajedno u muzičkoj prodavnici “Swag records”. Eddie je bio i hedlajner legendarnih UK zabava pod nazivom “Sunrise”, a čuven je i njegov klasik “Acidman” iz 1988. Koliko je važan za svetsku elektronsku scenu dovoljno govori i to što je od sredine osamdesetih pa do danas uključen u svaku knjigu, dokumentarac ili film o dens kulturi. Osim Eddie-a ovo veče nastupa i šestočlana “Happy people” ekipa, organizacije koja spada u pionire našeg elektronskog zvuka i najvernije domaće borce za tech-house. Za DJ pultom će biti Nikola PAUNović (23.00), Goran Zmix Kovacević (00.30), Petar Cvetković & Mr.Flowers (b2b, 01.30), Marko Vuković & Lale (04.30-06.00). Karte su 200 dinara i mogu se kupiti na ulazu u klub.

Dan kasnije u klubu “The Tube“ svoju rezidenturu nastavljaju maheri house zvuka na našim prostorima, stari znalci Peppe & Pookie. Nastavlja se već standardna akcija u okviru koje će sve devojke koju dođu u klub od 23.30 do 01.00 moći besplatno da degustiraju koktele, a ulaz je slobodan. Takođe, “The Tube“ će ove sezone ugostiti još dva velika imena svetske techno scene. Jedan od pionira techno zvuka Derrick May dolazi 12. aprila, a svega dve nedelje kasnije (26. april) dolazi i Marcel Dettmann, rezident u kultnom berlinskom klubu “Bergahain“ koji se smatra za nezvaničnu prestonicu underground DJ kulture. Takođe, do kraja sezone gostovaće i drugi roditelj tech-house-a Terry Francis i jedan od najboljih svetskih techno izvođača, legendarni Adam Beyer, čiji nastupi su zbog bolesti odloženi.

Satnica
23.00 Nikola PAUNović
00.30 Goran Zmix Kovacević
01.30 Petar Cvetkovic b2b Mr.Flowers
02.30 Evil Eddie Richards
04.30-06.00 Lale b2b Marko Vuković


 

House šou Pookiea i Peppea, free kokteli za devojke

Dvojica prekaljenih boraca za disko haus pravdu Peppe i Pookie nastupiće u subotu (16.02) u klubu “ The Tube”. Ulaz je slobodan, a nastavlja se i promo akcija besplatnih koktela za devojke.

S obzirom da Peppe i Pookie već dugi niz godina imaju zajedničke nastupe, na kojima po običaju atmosferu u publici dovode do usijanja, nema razloga da ne bude isto i ove subote u klubu “The Tube”. Sve dame koje dođu u klub će od 23.30 do 01.00 sat, će već po običaju biti u prilici da neograničeno i besplatno degustiraju veliki broj koktela, koje će spremati dobro uigrana ekipa barmena kluba “The Tube“. Osim ovog lepog poklona za pripadnice lepšeg pola, treba napomenuti i da će ulaz za sve biti slobodan celo veče. Dodatne info i rezervacije na 062 82 39 901.

Avatar photo

Autor: Igor