Techno boginja SPFDJ dolazi u Barutanu!

 Techno boginja SPFDJ dolazi u Barutanu!

Jedna od trenutno najmoćnijih predstavnica berlinskog techno zvuka, harizmatična i ekstravagantna SPFDJ po prvi put nastupiće u Barutani u subotu 16. jula.

Malo DJ-eva je iskusilo takav meteorski uspon kao SPFDJ. Nakon što je svojom energijom i stilom osvojila andergraund techno klubove Londona i Berlina, postala je popularna i širom sveta. Uobičajeno puštajući u intenzivno visokim tempom, SPFDJ istražuje techno, acid, EBM, hardcore i trance. Njen stil je Ben UFO nazvao „potpuno nemilosrdnim“, a kojem se sve više klabera pokorava.

Krenuvši od nastupa na Herrensauna žurkama u podrumu Tresora, njeni setovi su se izdvojili kao dinamičan i beskompromisno karakteristični, što je zabeleženo u njenom legendarnom Boiler Room performansu. Nakon toga, SPFDJ je osnovala svoju etiketu „Intrepid Skin“ kako bi prikazala rad svojih savremenika i onih koji produciraju neke od najizazovnijih traka koje pušta u svojim setovima, poput VTSS i Nene H.

Vodeći se beskompromisnom muzičkom vizijom, SPFDJ-ina mesečna rezidentura na Rinse FM-u dodatno učvršćuje njenu sposobnost da pronalazi neverovatne novitete, kao i da iz velike žanrovski različite arhive ponovo otkriva neke od najnaprednijih elektronskih traka ikada napravljenih. Miksevi za i-D i Discwoman dodatno su učvrstili njenu veliku reputaciju.

Nedavni raspored nastupa SPFDJ je doveo do toga da se redovno pojavljuje kao ključna dama Berghainovog najsavremenijeg programa na Säule flooru, kao i u međunarodno popularnim klubovima kao što su Bassiani u Tbilisiju, Concrete u Parizu i amsterdamski De School. Dublje u techno pejzažu, nastupila je na Reaktor Unpolished događaju, MMA žurci zatvaranja u Minhenu, festivalima Dekmantel, Dimensions i No Bounds. Takođe, nastavlja da svira sa Universe of Tang, potpuno ženskim andergraund techno kolektivom formiranim u Londonu, kao i na berlinskom zastrašujućem Sistem.out Sound rigu.

Ulaznice su u prodaji putem Cooltix onlajn platforme, i na prodajnim mestima Gigs Tixa i Ticket Visiona, po ceni od 990 za regularne i 1490 za VIP.

Avatar photo

Autor: Igor